Hledat  

Sex na privátech s ochranou či bez ochrany - Vaše doporučení

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Sex na privátech s ochranou či bez ochrany - Vaše doporučení

Příspěvekod martin666 » pon 16. čer 2014, 23:18

nejsme privát

...je to snad důvod, proč se ráčíte domnívat, že kapavku, chlamydie či syfilis lze zlikvidovat jakýmsi blíže neurčeným antibakteriálním gelem?

Pokud by to opravdu fungovalo, tak bych doporučoval extrahovat účinnou látku a patentovat. Potom byste, dámy, nemusely doživotně sáhnout na práci, ani rukama ani čímkoliv jiným.
martin666

Příspěvekod jarjaroslav » pon 16. čer 2014, 23:25

dveholkybrno píše:Hele chlapče nejsme privát ju??ale to jsi určitě pochopil že?? :D

Těšil jsem se na info o "zázračném" gelu a ono se tu slovíčkaří, co je a není privát :shock: . Já osobně prostory, kde 2 ženy poskytují sex za úplatu, nazývám privátem...

Po uzávěrce: martin666 mě "předběhl" a vyjádřil svým příspěvkem i můj postoj.
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod dveholkybrno » úte 17. čer 2014, 23:02

jo a můžeš nazívat co jak ty chceš u mě je privát tam kde pasák vede holky apod.což u nás není je tou nás doma v domácím prostředí a to je jaksi trochu jiné jak pipka co ti jen nastaví audělěj se a zmiz,u nás můžeš i vícekrát a bez příplatkú což na privátu nezažiješ tam jsi kus hadru.ju??slunce v duši. :)
dveholkybrno

Příspěvekod jarjaroslav » stř 18. čer 2014, 22:49

dveholkybrno píše:jo a můžeš nazívat co jak ty chceš u mě je privát tam kde pasák vede holky apod.což u nás není je tou nás doma v domácím prostředí a to je jaksi trochu jiné jak pipka co ti jen nastaví audělěj se a zmiz,u nás můžeš i vícekrát a bez příplatkú což na privátu nezažiješ tam jsi kus hadru.ju??slunce v duši. :)

Definice privátu není nikde oficiálně stanovena, tudíž na ni můžeme mít každý jiný názor a nazývat privátem odlišné prostory. Přesto mi Vaše definice připadá příliš přehnaná :shock: . Navštívil jsem cca (pokud se pletu v přesném počtu, tak to na situaci nic nemění) 7 dívek (= nic v porovnání se zkušenými kolegy) na 2 privátech - Bella (Aneta, Míša, Karin) a Mia (Soňa, Anet, Lily, Lea). ŽÁDNÁ z těchto dívek se ke mně nechovala stylem "udělej se a zmiz", neomezovala mě v počtu vyvrcholení, nepožadovala žádný příplatek za více vyvrcholení a ani jsem se necítil jako "kus hadru". Jak to, že jsem tento přístup zažil na privátě (navíc s těmi hroznými pasáky a pipkami, co mi "jen nastaví") :oo: ?
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod dveholkybrno » stř 18. čer 2014, 22:52

A ŽE TĚ ŽÁDNÁ NEZNÁ ZAJIMAVÉ, na privátech?hmm každej říká že se nemuze udelat nekolikrat a stěžují si na chladný přístup,jo když hážeš na stúl dvě 5tisisícovky se nedivíme že jseš king ale málo kde se můžeš několikrát udělat a holky nehleděj na čas ty co jsi vyjmenoval,určitě je to na 100% jinak. :D :D :D
Naposledy upravil dveholkybrno dne stř 18. čer 2014, 23:04, celkově upraveno 2
dveholkybrno

Příspěvekod jarjaroslav » stř 18. čer 2014, 23:00

dveholkybrno píše:A ŽE TĚ ŽÁDNÁ NEZNÁ ZAJIMAVÉ, na privátech?hmm každej říká že se nemuze udelat nekolikrat a stěžují si na cladný přístup,jo když hážeš na stúl dvě 5tisisícovky se nedivíme že jseš king ale málo kde se můžeš několikrát udělat a holky nehleděj na čas ty co jsi vyjmenoval,určitě je to na 100% jinak. :D :D :D

:lol: :lol: :lol: Dvě pětitisícovky...
jarjaroslav

Příspěvekod dveholkybrno » stř 18. čer 2014, 23:03

TAK jis pak jeden co provozuje priváty,nejsme včerejší ju??a nedělěj tu z lidí hlupáky,u nás si právě stěžují na ty věci co jsme jemnovali a ono je to jinak?nechtěj mě rozesmát a at se ti daří v prodávání žen.
dveholkybrno

Příspěvekod dveholkybrno » stř 18. čer 2014, 23:07

Příspěvekod jarjaroslav » stř 18. čer 2014, 23:00

dveholkybrno píše:A ŽE TĚ ŽÁDNÁ NEZNÁ ZAJIMAVÉ, na privátech?hmm každej říká že se nemuze udelat nekolikrat a stěžují si na cladný přístup,jo když hážeš na stúl dvě 5tisisícovky se nedivíme že jseš king ale málo kde se můžeš několikrát udělat a holky nehleděj na čas ty co jsi vyjmenoval,určitě je to na 100% jinak. :D :D :D

:lol: :lol: :lol: Dvě pětitisícovky...

Neodvracej se z otázek ju??
dveholkybrno

Příspěvekod jarjaroslav » stř 18. čer 2014, 23:11

dveholkybrno píše:TAK jis pak jeden co provozuje priváty,nejsme včerejší ju??a nedělěj tu z lidí hlupáky,u nás si právě stěžují na ty věci co jsme jemnovali a ono je to jinak?nechtěj mě rozesmát a at se ti daří v prodávání žen.

Pokud to správně chápu: Nejdříve ty ženy prodávám, potom s nimi spím a a dávám jim 10.000,- :oo: . Neříkej to dvakrát, jinak se mi ozvou zájemkyně o práci v erotice... Nebo je to ještě jinak?

Jsme sice úplně OT, ale snad to nikomu v tomto téměř mrtvém vlákně nebude vadit... Trošku k tématu - co ten Váš zázračný gel :?:

dveholkybrno píše:Neodvracej se z otázek ju??

Jen se ptejte...
jarjaroslav

Příspěvekod dveholkybrno » stř 18. čer 2014, 23:16

Nepij tolik alkoholu už jsme se ptali a řekli.nejen 2x 5000vočí a věř ani z toho si nesednem holt prachy nejsou vše ale jak pro koho pane PASÁK :)
dveholkybrno

Příspěvekod jarjaroslav » stř 18. čer 2014, 23:23

dveholkybrno píše:Nepij tolik alkoholu už jsme se ptali a řekli.nejen 2x 5000vočí a věř ani z toho si nesednem holt prachy nejsou vše ale jak pro koho pane PASÁK :)

Musím být určitě opilý, jinak bych ve Vašem písemném projevu jistě našel interpunkční znaménka... Navíc si ani nepamatuji, který z privátů mi patří... Osvěžíte mi, prosím, paměť a napíšete název mého privátu?
jarjaroslav

Příspěvekod Kracmar » stř 18. čer 2014, 23:24

dveholkybrno píše:TAK jis pak jeden co provozuje priváty,nejsme včerejší ju??a nedělěj tu z lidí hlupáky,u nás si právě stěžují na ty věci co jsme jemnovali a ono je to jinak?nechtěj mě rozesmát a at se ti daří v prodávání žen.

Plácáš blbiny. Udělat z jarjaroslava pasáka, je opravdu pozoruhodné.
Netroufám si statisticky posoudit kde je víc problémových šlapek, jestli v zavedených privátech, nebo v soukromích zařízeních. Obě alternativy jich nejsou prosty.
Kracmar

Příspěvekod dveholkybrno » stř 18. čer 2014, 23:25

:D Panáček se zalekl kolik máš privátů a kterým děláš reklamu???většinou fota nesedí ani slžby a lidi jsou pak zklamaní a ty co jsi vyjmenoval těm to moc nejde.
dveholkybrno

Příspěvekod dveholkybrno » stř 18. čer 2014, 23:25

Jaroslav se dělá sám PASÁTEM
dveholkybrno

Příspěvekod dveholkybrno » stř 18. čer 2014, 23:27

dveholkybrno píše::D Panáček se zalekl kolik máš privátů a kterým děláš reklamu???většinou fota nesedí ani slžby a lidi jsou pak zklamaní a ty co jsi vyjmenoval těm to moc nejde.

JO?? ani nevím pan spolukolega se ozval?potrefená husa nejvíc kejhá že??
dveholkybrno

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma