honzakouris píše:Zdravím všechny príznivce erotických masáží.
Když jsem nenašel žádné recenze na "Ostrov něhy a rozkoše", Kristýna 721 637 062, rozhodl jsem se vyzkoušet.
Domluva po telefonu v pohodě,po příchodu a prozvonění rychlé otevření, žádné postávání u vchodu. Byt v centru Brna, ucházející čistá koupelna, dokonce dva ručníky, jeden před, druhý po...
Kristýna je blond, věk bych řekl malinko víc než inzerovaných 40, ale v rámci "inzertní slušnosti". Postava odpovídá věku, malinko náznak bříška a povislejší prsa, ale nic, co by mělo odradit. Kristýna je příjemná žena, má přirozené a milé vystupování, na rozdíl od některých telátek se s ní dá i rozumně popovídat. Samotná masáž probíhá na lůžku, Kristýna je při ní nahá a dovolí doteky po celém těle, víc jsem nezkoušel a neptal jsem se....
Masáž, bych subjektivně hodnotil, jako nejlepší, co jsem zatím v Brně zažil (prošel jsem asi 5-6 masáží, včetně radky nebo gabriely). První část masáže je sice více relaxační, ale v Kristýnině podání je to krásná předzvěst následujícího...je prokládána jemnými doteky a masáží přirození a hýždí, to já rád... Postupně pak nabírá obrátky, přibývá erotiky, vzrušení a doteků, tulení, mazlení, tělo na tělo...Samotné vyvrcholení přijde jako úžasná exploze a přirozený konec...Abych nezapomněl, masáž prostaty na jedničku...
Po masáži se kristýna ještě krásně přitulí a pomazlí...žádné, tak a do sprchy a ven...Můžete si masáž pěkně dožít....
Jediné negativum je vyšší cena, 1300 Kč, což je dost, ale na příště mám slíbenou slevu...
Opět se mi potvrdilo, že si mám vybírat masérky nad 35. Ty už prostě ví, co chlap potřebuje a umí mu to dát... Ale jak říkám, je to moje subjektivní hodnocení, kdo hledá modelky, necht. Ale pro mě je přístup víc než cokoliv. Může být holka sebekrásnější a mladší, ale když vidím, že přemýšlí nad tím, co si dá k večeři, tak to prostě ne..
Pokud máte někdo zkušenost, jsem zvědav na vaše názory.
Tak jsem včera navštívil Kristýnu a musím potvrdit názor kolegy Honzakouris.
Věkem je spíše starší než 41 let, ale její přístup a samotná masáž včetně závěru je nade všechny holky, které vypadají jako modelky, ale masírovat neumí. Rozhodně doporučuji!!! Parádní zážitek. Cena byla 1300,-, ale byl jsem tam vice než hodinu, čas neřešila.