|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
terno píše:Cislo na ni nemam, za SMS ho dostanete na www.infoservis.cz nebo v tistene podobe je cislo cele. Jana vypada na vic nez 40 (tipl bych tak 45, ale mozna zdani klame). Neprovozovala sluzby doma (mel jsem ji cca 2 roky zpet), nabizela je v penzionu v Ostrozske Nove Vsi, kam prijizdela. Dalo se s ni bez jakehokoliv problemu domluvit "rande" ve Vasem byte. Zadne penize navic, proste prijela busem ci vlakem (ja byl cca 20 km od UH). Nabizela sex za 600,- na pul hodiny a za 1000,- bez nejakeho limitu. U me byla cca 4 hodiny (za 1000,-) a to snad jeste jen kvuli tomu, aby stihla spoje zpet. Jedine, co ocekavala, bylo nejake kafe, sklenka vina nebo neceho tvrdsiho a nejake ty chipsy apod. Ma rada olivy. Klasicke "pohosteni" pro navstevu. Je zkusena, pracovala v Joey v Hradisti. Oral bez, ne do konce, libani, OO + klasika. Pise, ze je plnostihla, pravda, plnejsi byla, ale na tech spravnych mistech a neni to takova ta bublanina. Dost velke a plne prsa (zadne extra visaky), pekny velky zadek (postava podobna jako Jana na Slovakove ul.). Pristup: podobny Lence na Stare Osade (Lenka je o neco vrelejsi), proste zkusena zenska, ktera si nechtela vykladat o Vasich problemech v praci (takovych moc neni). Jeste k te postave, v obleceni vypada dost dobre, nosi veci, ktere zvyrazni ty jeji krasne prsa + zformuji pas a zadek. Zaver: za ty penize a vykon bych byl spokojeny i s jednou hodinou jeji navstevy. Stoji(stala) to za to.
valdivia píše:terno píše:Cislo na ni nemam, za SMS ho dostanete na www.infoservis.cz nebo v tistene podobe je cislo cele. Jana vypada na vic nez 40 (tipl bych tak 45, ale mozna zdani klame). Neprovozovala sluzby doma (mel jsem ji cca 2 roky zpet), nabizela je v penzionu v Ostrozske Nove Vsi, kam prijizdela. Dalo se s ni bez jakehokoliv problemu domluvit "rande" ve Vasem byte. Zadne penize navic, proste prijela busem ci vlakem (ja byl cca 20 km od UH). Nabizela sex za 600,- na pul hodiny a za 1000,- bez nejakeho limitu. U me byla cca 4 hodiny (za 1000,-) a to snad jeste jen kvuli tomu, aby stihla spoje zpet. Jedine, co ocekavala, bylo nejake kafe, sklenka vina nebo neceho tvrdsiho a nejake ty chipsy apod. Ma rada olivy. Klasicke "pohosteni" pro navstevu. Je zkusena, pracovala v Joey v Hradisti. Oral bez, ne do konce, libani, OO + klasika. Pise, ze je plnostihla, pravda, plnejsi byla, ale na tech spravnych mistech a neni to takova ta bublanina. Dost velke a plne prsa (zadne extra visaky), pekny velky zadek (postava podobna jako Jana na Slovakove ul.). Pristup: podobny Lence na Stare Osade (Lenka je o neco vrelejsi), proste zkusena zenska, ktera si nechtela vykladat o Vasich problemech v praci (takovych moc neni). Jeste k te postave, v obleceni vypada dost dobre, nosi veci, ktere zvyrazni ty jeji krasne prsa + zformuji pas a zadek. Zaver: za ty penize a vykon bych byl spokojeny i s jednou hodinou jeji navstevy. Stoji(stala) to za to.
Nějaké nové informace o Janě? Pořád to děla v penzionu v Ostrozske N. Vsi? Je to tam bezpečné? Co si představit pod pojmem "pekny velky zadek"?
terno píše:valdivia píše:terno píše:Cislo na ni nemam, za SMS ho dostanete na www.infoservis.cz nebo v tistene podobe je cislo cele. Jana vypada na vic nez 40 (tipl bych tak 45, ale mozna zdani klame). Neprovozovala sluzby doma (mel jsem ji cca 2 roky zpet), nabizela je v penzionu v Ostrozske Nove Vsi, kam prijizdela. Dalo se s ni bez jakehokoliv problemu domluvit "rande" ve Vasem byte. Zadne penize navic, proste prijela busem ci vlakem (ja byl cca 20 km od UH). Nabizela sex za 600,- na pul hodiny a za 1000,- bez nejakeho limitu. U me byla cca 4 hodiny (za 1000,-) a to snad jeste jen kvuli tomu, aby stihla spoje zpet. Jedine, co ocekavala, bylo nejake kafe, sklenka vina nebo neceho tvrdsiho a nejake ty chipsy apod. Ma rada olivy. Klasicke "pohosteni" pro navstevu. Je zkusena, pracovala v Joey v Hradisti. Oral bez, ne do konce, libani, OO + klasika. Pise, ze je plnostihla, pravda, plnejsi byla, ale na tech spravnych mistech a neni to takova ta bublanina. Dost velke a plne prsa (zadne extra visaky), pekny velky zadek (postava podobna jako Jana na Slovakove ul.). Pristup: podobny Lence na Stare Osade (Lenka je o neco vrelejsi), proste zkusena zenska, ktera si nechtela vykladat o Vasich problemech v praci (takovych moc neni). Jeste k te postave, v obleceni vypada dost dobre, nosi veci, ktere zvyrazni ty jeji krasne prsa + zformuji pas a zadek. Zaver: za ty penize a vykon bych byl spokojeny i s jednou hodinou jeji navstevy. Stoji(stala) to za to.
Nějaké nové informace o Janě? Pořád to děla v penzionu v Ostrozske N. Vsi? Je to tam bezpečné? Co si představit pod pojmem "pekny velky zadek"?
Pokud reagujes na tu moji puvodni zpravu, precti si to cele znovu. Ja ji mel v byte, ne v tom penzionu, pokud jsi ale mistni, asi bych Ti ji nedoporucil. Na dedine se to roznese
Pod pojmem pekny velky zadek si predstav presne to, co znamena pekny velky zadek. Zavolej ji, domluv se s ni. Nemela nejmensi problem s pozvanim na nezavazne posezeni nekde u kafe.
valdivia píše:terno píše:valdivia píše:terno píše:Cislo na ni nemam, za SMS ho dostanete na www.infoservis.cz nebo v tistene podobe je cislo cele. Jana vypada na vic nez 40 (tipl bych tak 45, ale mozna zdani klame). Neprovozovala sluzby doma (mel jsem ji cca 2 roky zpet), nabizela je v penzionu v Ostrozske Nove Vsi, kam prijizdela. Dalo se s ni bez jakehokoliv problemu domluvit "rande" ve Vasem byte. Zadne penize navic, proste prijela busem ci vlakem (ja byl cca 20 km od UH). Nabizela sex za 600,- na pul hodiny a za 1000,- bez nejakeho limitu. U me byla cca 4 hodiny (za 1000,-) a to snad jeste jen kvuli tomu, aby stihla spoje zpet. Jedine, co ocekavala, bylo nejake kafe, sklenka vina nebo neceho tvrdsiho a nejake ty chipsy apod. Ma rada olivy. Klasicke "pohosteni" pro navstevu. Je zkusena, pracovala v Joey v Hradisti. Oral bez, ne do konce, libani, OO + klasika. Pise, ze je plnostihla, pravda, plnejsi byla, ale na tech spravnych mistech a neni to takova ta bublanina. Dost velke a plne prsa (zadne extra visaky), pekny velky zadek (postava podobna jako Jana na Slovakove ul.). Pristup: podobny Lence na Stare Osade (Lenka je o neco vrelejsi), proste zkusena zenska, ktera si nechtela vykladat o Vasich problemech v praci (takovych moc neni). Jeste k te postave, v obleceni vypada dost dobre, nosi veci, ktere zvyrazni ty jeji krasne prsa + zformuji pas a zadek. Zaver: za ty penize a vykon bych byl spokojeny i s jednou hodinou jeji navstevy. Stoji(stala) to za to.
Pokud reagujes na tu moji puvodni zpravu, precti si to cele znovu. Ja ji mel v byte, ne v tom penzionu, pokud jsi ale mistni, asi bych Ti ji nedoporucil. Na dedine se to roznese
Pod pojmem pekny velky zadek si predstav presne to, co znamena pekny velky zadek. Zavolej ji, domluv se s ni. Nemela nejmensi problem s pozvanim na nezavazne posezeni nekde u kafe.
Platíš Janu i penzion?
valdivia píše:
Platíš Janu i penzion?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků