http://www.amateri.cz/g1039935-hanka
Privát se nachází v centru, asi 5 min. od hlaváku. Byt je velmi hezký, čistý, moderně zařízený. Hořící svíčky, relaxační hudba... Domluva byla bezproblémová - několik dní předem domluvený přesný čas formou e-mailu. Před domem jsem se telefonicky ohlásil a byl jsem nasměrován do prvního patra. Vystoupal jsem po schodech a ihned se otevřely dveře a vítala mě velmi hezká, štíhlá, dívka v černých kalhotkách a velmi průhledném černém erotickém tričku. Byl jsem zaveden do pokoje a vyzván k odložení oděvu. Poté mi byl dán čistý ručník, Hanka mě zavedla do koupelny a sama někam odběhla s tím že se jde připravit. Po osprchování jsem se sám vrátil do pokoje, slečna u mě byla za několik okamžiků se sklenicí čisté vody na osvěžení. Odložila si to málo co měla na sobě a byl jsem vyzván k ulehnutí na lůžko v poleze na břiše. Takto jsem strávil asi 45 minut a byl jsem velmi příjemně masírován. Během masáže jsem si s Hankou dobře popovídal, je to inteligentní mladá studenka a dost přemýšlí o tom co vypustí z úst. Bylo to pro mě příjemné překvapení...Po třičtvrtěhodince jsem byl vyzván k otoční na záda a konečně jsem si mohl Hanku pořádně prohlédnout

Velmi příjemná hodina. Cena 1300 Kč. Opáčko rozhodně ano.
Řada z vás jistě namítne, že je to za ty peníze hrozně drahé a člověku se nedostane toho pravého uspokojení. Jistě máte pravdu! Ale pro chlapa který nechce jít do nějaké, jak vy tady říkáte, ťapiny, je to zajímavá alternativa.
Přeji všem hodně zdaru a pevné zdraví!