Hledat  

Erotické masáže v Praze

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Re: Erotické masáže v Praze

Příspěvekod vulcan » sob 12. črc 2014, 23:07

aceri píše:Ok hlavně rozeber obličej, někdo v recenzi psal, že jako nic moc, nebo že není jeho typ, tak mám trochu obavy za ní jít.

aceri,
Connie ze SexyPrague je pěkná drobná holka, v obličeji - to je dle vkusu.. :idea: , spíše nevýrazná, běžná holka, ale je celkově milá, příjemná, moc pěkná figura a sex rozhodně nadprůměr.
Dříve byla na jiném privátě :wink: - raz dva tři.. :D

je fakt, že je toto dost off topic od masáží :D
vulcan

Příspěvekod Freddy25 » čtv 25. zář 2014, 11:57

Hmm, nabidka vypada zajimave. Asi se zastavim a pak dam vedet jak to tam vypada a probiha v realu :)
Freddy25

Příspěvekod PanŠoustal » stř 4. kvě 2016, 14:32

Čusec! Minulej týden jsem byl na suprovní FEMDOM masáži!! Kdo si potrpí na femdom tak tohle vážně stojí za to! :twisted: Madam Jessica je fakt hustá! xD Dokázala mě "trestat" vážně celou hodinu, nejlepší na tom všem ale bylo to, jak dokázala bejt sprostá a dominantní! Nejdřív jsem si myslel, že budu hotovej už po prvních 10ti minutách, ale Jess má evidentně hodně zkušeností a vždycky mi to včas překazila a takhle mě napínala celou dobu, no na konci naprostá extáze - ta mrcha ode mě v tom nejlepšim dala ruce pryč :-D :-D . Bylo to v Praze v tomhle podniku.
PanŠoustal

Příspěvekod trevor » stř 9. lis 2016, 14:36

Sice jsem byl v moha salonech, ale zatím nejlepší masáž s happy endem jsem měl u http://www.sweet-massage.com/ . Holky jsou moc hezké a umí masírovat. Vědí kdy mají sáhnout na to pravý místo aby mě pořádné rozžhavili. Za sebe doporučuji :oral:
trevor

Příspěvekod mar22 » pon 4. zář 2017, 17:14

Navštívil jsem v Praze několik salónů, ale určitě největší dojem na mě zanechal tento. Holky jsou moc šikovný a hlavně nuru masáž je něco, co stojí za to zažít. :) Ani už jsem pak nějakou dobu s dalšími podniky neexperimentoval.
mar22

Příspěvekod jarjaroslav » pon 4. zář 2017, 18:27

mar22 píše:Navštívil jsem v Praze několik salónů, ale určitě největší dojem na mě zanechal tento. Holky jsou moc šikovný a hlavně nuru masáž je něco, co stojí za to zažít. :) Ani už jsem pak nějakou dobu s dalšími podniky neexperimentoval.

Pokud nebudeš konkrétnější a navíc se nezmíníš blíže o dalších zkušenostech z jiných salonů, moc věrohodně to znít nebude :roll: .
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod acx » pon 4. zář 2017, 18:37

jarjaroslav píše:
mar22 píše:Navštívil jsem v Praze několik salónů, ale určitě největší dojem na mě zanechal tento. Holky jsou moc šikovný a hlavně nuru masáž je něco, co stojí za to zažít. :) Ani už jsem pak nějakou dobu s dalšími podniky neexperimentoval.

Pokud nebudeš konkrétnější a navíc se nezmíníš blíže o dalších zkušenostech z jiných salonů, moc věrohodně to znít nebude :roll: .

Jak může mít zkušenosti z jiných podniků, když jak se přiznal, se zakládáním dalších podniků teď neexperimentoval. :lol:
acx

Příspěvekod ludamrd1 » stř 6. zář 2017, 10:34

jakej je rozním mezi nuru a tantrou? :)
ludamrd1

Příspěvekod zachovalj » čtv 7. zář 2017, 12:35

ludamrd1 píše:

jakej je rozním mezi nuru a tantrou? :)

Nuru je tělo na tělo a používá se při ní takový speciální gel určený na tyto masáže. Je hustý a masérka se tím natře. Pak po tobě klouže mnohem víc a lépe než u olejové masáže.
Tantra je něco úplně jiného. U ní se pracuje víc s vědomím a sexuální energií.
zachovalj

Předchozí

Zpět na Dívky mimobrněnské