|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Matt71 píše:Admine,nechceš už konečně něco udělat s vláknem "Břeclav" v sekci "Dívky mimobrněnské" ? Nebo jsi si nevšiml,že je tam pomalu 40 stran výblitků jedné krávy,evidentně píšící minimálně ze 3 nicků ?Docela by mě zajímalo.na co tady vlastně jsi.Na každém jiném erotickém fóru to hned stopnou.Chceme si předávat zkušenosti o ťapinách a ne se pracně prokousávat nekonečnými výlevy psychicky narušených jedinců.Pokud nejsi schopný to zarazit ( a neříkej,že to nejde ),tak se na tuhle práci vybodni a nech to dělat někoho,kdo bude ochotný se tomu pořádně věnovat.
jarjaroslav píše:Rozhodně nepatřím mezi nějaké pamětníky, ale co si vzpomínám, dříve se takové "incidenty" nesetkávaly s velkou tolerancí ze strany Admina (např. i nesmyslnému zakládání množství témat od lesbickaTerka bylo zabráněno, s čímž naprosto souhlasím). "Hodonín, Břeclav" sice nepatří do pro mě atraktivních témat, ale spíše se obávám, aby se postupně "nenakazila" i ostatní témata. Vymazání příspěvků od cca str. 22 a nějaké BANY by snad nemusely být takový problém...
jarjaroslav píše:ale spíše se obávám, aby se postupně "nenakazila" i ostatní témata :
Admin píše:jarjaroslav píše:ale spíše se obávám, aby se postupně "nenakazila" i ostatní témata :
neboj, je to pod kontrolouzaplevelení fóra nehrozí.
To, že je jedno vedlejší nezajímavé vlákno mimo normální provoz je pravda, ale říkal jsem si, že až se ti účastníci vyblijou, tak se to smaže. Jsem netušil, že to bude taková dlouhá bitka :/
Si říkám, jestli není lepší, když se psychopati vyřádí na internetu, než aby se pak projevovali venku na bezbraných lidech. Tudíž to vlákno má pro společnost vyšší smysl než se zdá.
Admin píše:
neboj, je to pod kontrolouzaplevelení fóra nehrozí.
To, že je jedno vedlejší nezajímavé vlákno mimo normální provoz je pravda, ale říkal jsem si, že až se ti účastníci vyblijou, tak se to smaže. Jsem netušil, že to bude taková dlouhá bitka :/
Si říkám, jestli není lepší, když se psychopati vyřádí na internetu, než aby se pak projevovali venku na bezbraných lidech. Tudíž to vlákno má pro společnost vyšší smysl než se zdá.
rore píše:Admine nebuď zdechlý jak veš a blokni ty idioty! Zabanovat 4 IP adresy snad není takový problém? Pokud to nevidíš tak ti duševně méněcení tvorové to sami neukončí nikdy!
Admin píše:Si říkám, jestli není lepší, když se psychopati vyřádí na internetu, než aby se pak projevovali venku na bezbraných lidech. Tudíž to vlákno má pro společnost vyšší smysl než se zdá.
stahnito píše:Může už ADMIN konečně něco dělat? Ti inteligenti už se roztahují do dalšího vlákna... Tohle je fakt úroveň tady...![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník