Hledat  

Evidence holek?

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Evidence holek?

Příspěvekod Freddy25 » pát 21. lis 2014, 15:48

Čau, zajímalo by mě, jestli si nějak organizujete holky u kterých jste byli, třeba pomocí nějaký aplikace na telefon nebo tak. Recenze tady jsou super, ale nemam vždy možnost se sem připojit. Potřeboval bych něco takovýho, kam si uložim jméno, kontakt a třeba i hodnocení a fotku, protože teď mám ty kontakty akorát v telefonu a mě by se k tomu hodilo i další info o službách spokojenosti atd.

Díky :)
Freddy25

Re: Evidence holek?

Příspěvekod jarjaroslav » pát 21. lis 2014, 16:27

kartotéka.jpg
http://www.logismarket.cz/ip/alfa-3-kartoteka-kovova-kartoteka-seda-532732-FGR.jpg
kartotéka.jpg (5.02 KiB) Zobrazeno 10972 krát

:D
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod sumiiik » ned 23. lis 2014, 18:25

jarjaroslav,to má být jako reklama?? Pokud vím tak kolega se na nic takovýho neptal a vlákno K zasmání je trochu jinde...
sumiiik

Příspěvekod jarjaroslav » ned 23. lis 2014, 21:01

sumiiik píše:jarjaroslav,to má být jako reklama?? Pokud vím tak kolega se na nic takovýho neptal a vlákno K zasmání je trochu jinde...

Kdepak :roll: ... Nepodařený pokus o vtip, to se občas stává i jiným v jiných vláknech. Při zadání hesla "kartotéka" do Google obrázků se jednalo o první obrázek, který se mi zobrazil (https://www.google.cz/search?q=kartot%C ... CAYQ_AUoAQ). U snad všech posledních obrázků, co jsem vložil, jsem do poznámky uvedl webovou adresu jejich původu :idea: .
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod derek-vinyard » pon 24. lis 2014, 11:14

Sumiiik má asi delší vedení, že? Chudák.

Jasně, existuje aplikace pro evidenci kurev, je dostupná pro Android, iOS í Windows Mobile. Pro Symbian už bohužel ne.
www.evidencekurevpromobily.cz
derek-vinyard

Zpět na Diskuse na téma