Hledat  

ANGELIINE

Erotické masérky - Tantra, Nuru, Body to body

ANGELIINE

Příspěvekod milovnik8 » sob 6. pro 2014, 16:52

Zdravím Vás, má někdo zkušenosti s touto?? :

http://www.amateri.cz/?a=profil&userid= ... cea33c484d

Díky za info.
milovnik8

Re: ANGELIINE

Příspěvekod jarjaroslav » sob 6. pro 2014, 18:16

milovnik8 píše:Zdravím Vás, má někdo zkušenosti s touto?? :

http://www.amateri.cz/?a=profil&userid= ... cea33c484d

Díky za info.

Pěkná loterie, zaplať a zjistíš, co jsi vyhrál (sex nebo masáž), přičemž jako sázející zaplatíš plnou cenu hlavní výhry :roll: .
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Re: ANGELIINE

Příspěvekod p01z » pon 8. pro 2014, 20:17

privat v jedne bocnich ulic na slovanaku

dole se zazvoni, bzucak zabzuci a hura dovnitr. par schodu nahoru, na schodech svicky, vsude ticho, klid a ve dverich zminena diva:)

fotky odpovidaji, ale jsou mimoradne dobre focene, dama je docela pekna v obliceji, bude ji tak 35+-, takze jsem se zul a hura do sprchy. ta je v pohode, rucnich by teda mohl bejt vetsi ale mam ~190 takze je mi kazdej malej.

po tom co jsem prisel ze sprchy jen v rucniku prisla i slecna, zacala masirovat (a to vcetne zadku a nohou), potom zezadu rukou zajizdela dopredu na bricho, pouziva masazni oleje a dokonce tam je i lehatko. pak se zeptala jestli se chci otocit, takze jsem se otocil a zacala kourit (bez). no..myslim ze to je asi nejvetsi slabina, jednak to bylo spis honeni nez koureni a jednak ji to moc nejde nebo jsem zvyklej na neco jinyho. potom nasadila kondom, tri polohy, pusa na tvar a pa. za 50 minut hotovo.

zajimavy je, ze se plati (resp ja jsem platil) az po vykonu:) masiruje cela naha a naolejovana - pekne to klouze. rozhodne doporucuju zacatecnikum pro jeji kamaradsky a pohodovy pristup. co se tyce "loterie" myslim ze zalezi kdo a v jakym stavu tam prijde. pokud neakej spinavej sprostej buran, vubec bych se nedivil, kdyby to skoncilo u ty masaze. celkove je tam pomerne cisto, slecna o sebe pecuje a i kdyz to zni zvlastne, "neda" kazdymu. platil jsem 1200 a nelituju, i kdyz znovu se tam uz asi neukazu. kdyztak se ptejte..
p01z

Zpět na Dívky z Brna na masáže