Hledat  

Jak si žijí a jak končí dívky z privátů...

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Jak si žijí a jak končí dívky z privátů...

Příspěvekod denis0220 » ned 14. pro 2014, 0:00

Napadlo mě založit takové volnější téma o motivech, osudech a vůbec stylu života dívek z privátů. Když každý z nás občas navštíví nějaký ten privát, kde jde za kvalitním zážitkem, mnohdy se ale zpět na ulici vracíme spíš zklamání a rozladěni.
Příčinou tomu je neochotný nebo afektovaný přístup dívek. A proto se ptám: co dokáže tyhle holky motivovat, baví je tahle práce, proč s tím vůbec začaly… a dá se z tohoto „vlaku“ vůbec někdy vystoupit?
Budu rád když sem dáte nějaké své osobní zkušenosti, názory… třeba znáte některé slečny trochu osobně, a víte jestli jsou s tímto způsobem života spokojené.
Můj názor je,že pokud s tímto začne mladá dívka (do 25 let) tak si rychle zvykne na vydělané prostředky a pak už není schopna vrátit se do normálního světa.. Vidím to u starších ťapin, které skončí, aby se za rok dva někdo opět objevily…
Z některých hlavně mladších dívek cítím nějaké vnitřní neuspokojení, zřejmě bohatý příjem ke štěstí také vždy nestačí…
denis0220

Re: Jak si žijí a jak končí dívky z privátů...

Příspěvekod prince of Wales » ned 14. pro 2014, 1:13

To je dobře zvolené téma. Pusť si videoklip od Rytmuse - zlatokopky a částečnou odpověď najdeš i tam. Jinak by jsem mohly psát i ty prostitutky co je k tomu vedlo. V tomto případě by mohla přispět třeba Mia, jelikož bude znát spoustu těchto holek. Ale obávám se, že skutečnost bude mnohdy různorodá. Ono se stačí aby se ta holka chytla nějaké takové party a už se veze.. Jedna holka, kterou jsem znal mi říkala, že by s tím přestala kvůli tomu že si našla práci na které jí záleží, no samozřejmě toho nenechala, potom mi říkala (což mě překvapilo) že hned po maturitě začínala pracovat v night clubu a jak říkáš, když si k tomu čuchne už je potom těžké z toho vlaku vystoupit.
Jeden můj kamarád mi říkal o jedné jeho známé, která často odjížděla na služební cesty do zahraničí a vydělávala takový prachy, že si za rok mohla koupit slušné auto BMW řady.. to už si nepamatuji. Potom to nějak prasklo, protože se z toho psychicky zhroutila, dělala prý společnost těm arabským prasatům. A aby to zvládla tu situaci tak prý musela na něčem ujíždět. No potom toho prý doopravdy nechala. Já spíš dost dobře nechápu jak to ty některé holky můžou vůbec zvládnout. Když si třeba představím tady omílanou božskou nádhernou voňavou a milou Lily. Jak jí tam chodí klátit a nechá si od ní kouřit kdejaká ruskoukrajinská, arabská a vietnamská to chamrať, tak se mě z toho fakt navaluje. Proto právě nechápu, že mladá pěkná a určitě inteligentní holka je tohohle vůbec schopná. Já bych to nedal ani za nic na světě.
prince of Wales

Příspěvekod acx » ned 14. pro 2014, 1:41

denis0220 píše:Napadlo mě založit takové volnější téma o motivech, osudech a vůbec stylu života dívek z privátů. Když každý z nás občas navštíví nějaký ten privát, kde jde za kvalitním zážitkem, mnohdy se ale zpět na ulici vracíme spíš zklamání a rozladěni.
Příčinou tomu je neochotný nebo afektovaný přístup dívek. A proto se ptám: co dokáže tyhle holky motivovat, baví je tahle práce, proč s tím vůbec začaly… a dá se z tohoto „vlaku“ vůbec někdy vystoupit?
Budu rád když sem dáte nějaké své osobní zkušenosti, názory… třeba znáte některé slečny trochu osobně, a víte jestli jsou s tímto způsobem života spokojené.
Můj názor je,že pokud s tímto začne mladá dívka (do 25 let) tak si rychle zvykne na vydělané prostředky a pak už není schopna vrátit se do normálního světa.. Vidím to u starších ťapin, které skončí, aby se za rok dva někdo opět objevily…
Z některých hlavně mladších dívek cítím nějaké vnitřní neuspokojení, zřejmě bohatý příjem ke štěstí také vždy nestačí…

Nejdůležitější je motivace. Ty co nemají na výběr nebo ty co mají a je to pro ně rychlejší dosáhnutí cílů ... ? Ale je fakt, že pokud do 2-3 let neskončí, dál už je to těžký skončit. Pokud to není vlastně dobrovolné celoživotní zaměstnání (Simona 28.října) ... .

Osudy konkrétních dívek ti nikdo nenapíše, pokud to není veřejně publikováno.
Máš jen 3 skupiny :
1. dosažení cíle, krátkodobé nouzové řešení nebo velmi příležitostné přilepšení při jiné činnosti (Klára, Sára, ...) nebo těžké zamilování
2. celoživotní zdroj příjmů (Simona, Míša Eden, ...,)
3. postupně alkohol, drogy, degenerace, odchod zdraví, ....

co chceš víc ...

prince of Wales, měla Lily v té chvíli jinou pro ni subjektivně dostupnou volbu? Když nevíš, to se soudí .... :roll: :roll: :roll:
acx

Příspěvekod gogo123 » ned 14. pro 2014, 9:33

Za ty roky jsem poznal pár osudů a vždy to bylo podobné, ne li stejné. Osobně si myslím, že jak s tím jednou začnou, tak není cesty zpět. Zvyknou si na rychlé peníze, něco se jim překlopí v hlavě a už s tím nikdy neskončí. Obvykle po nějaké době tuto činnost přeruší ale nakonec se k tomu vždy vrátí, obvykle hned jak zjistí, že nic neumí a dělat v Tescu přece dělat nebudou, protože je to pod jejich úroveň. :lol: A musím se usmívat, když nějaká nová slečna řekne, že s tím skončí, hned jak zaplatí dluh, který udělal její přítel :D Po roce ji vidím, tak se zeptám na dluh a ona ten dluh má dvojnásobný :D :D Je taky zajímavý, že většina má přítele, obvykle pokérovanýho a strašně se milují :D :D a plánují svatbu a miminko .... no a jak s tím skončí, obvykle se rozejdou :shock: a protože se k tomu zase vrátí, on se nějaký opatrovatel obvykle najde a když ne, postará se o ni pasák. Ten ji obvykle půjčí peníze, samozřejmě za velmi tučný úrok, dá ubytování ....

Několik holek jsem v životě poznal co s tím skončily a zatím docela normálně fungují. To jsou výjimky. Nikde však není napsáno, že s tím opět nezačnou, pokud se dostanou do finančních problémů.

Takže když to shrnu:

- závislost na nedaněných penězích, obvykle pobírají další sociální dávky ....
- obvykle závislost na drogách, takový kecy, že tráva, kokain a pervitin není droga a vždycky s tím mohou skončit, jsem slyšel 100x.
- vedlejší výdaje na hodného přítele, který nemůže najít práci :lol: popř. hodného pasáka nebo pasačku.

Takže nedělejte si iluze. Sen každé té holky je si najít krásného, milého, šetrného prince se kterým bude žít do konce života :D a hlavně hodně bohatého. Některé mají štěstí a nějakého známého fotbalistu si najdou. Je toho celý Blesk. :lol:
Naposledy upravil gogo123 dne ned 14. pro 2014, 9:54, celkově upraveno 1
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Eto » ned 14. pro 2014, 9:50

:oo:
Naposledy upravil Eto dne stř 13. črc 2016, 20:52, celkově upraveno 1
Eto

Příspěvekod yukon » úte 16. pro 2014, 9:55

gogo123 píše:Za ty roky jsem poznal pár osudů a vždy to bylo podobné, ne li stejné. Osobně si myslím, že jak s tím jednou začnou, tak není cesty zpět. Zvyknou si na rychlé peníze, něco se jim překlopí v hlavě a už s tím nikdy neskončí. Obvykle po nějaké době tuto činnost přeruší ale nakonec se k tomu vždy vrátí, obvykle hned jak zjistí, že nic neumí a dělat v Tescu přece dělat nebudou, protože je to pod jejich úroveň. :lol: A musím se usmívat, když nějaká nová slečna řekne, že s tím skončí, hned jak zaplatí dluh, který udělal její přítel :D Po roce ji vidím, tak se zeptám na dluh a ona ten dluh má dvojnásobný :D :D Je taky zajímavý, že většina má přítele, obvykle pokérovanýho a strašně se milují :D :D a plánují svatbu a miminko .... no a jak s tím skončí, obvykle se rozejdou :shock: a protože se k tomu zase vrátí, on se nějaký opatrovatel obvykle najde a když ne, postará se o ni pasák. Ten ji obvykle půjčí peníze, samozřejmě za velmi tučný úrok, dá ubytování ....

Několik holek jsem v životě poznal co s tím skončily a zatím docela normálně fungují. To jsou výjimky. Nikde však není napsáno, že s tím opět nezačnou, pokud se dostanou do finančních problémů.

Takže když to shrnu:

- závislost na nedaněných penězích, obvykle pobírají další sociální dávky ....
- obvykle závislost na drogách, takový kecy, že tráva, kokain a pervitin není droga a vždycky s tím mohou skončit, jsem slyšel 100x.
- vedlejší výdaje na hodného přítele, který nemůže najít práci :lol: popř. hodného pasáka nebo pasačku.

Takže nedělejte si iluze. Sen každé té holky je si najít krásného, milého, šetrného prince se kterým bude žít do konce života :D a hlavně hodně bohatého. Některé mají štěstí a nějakého známého fotbalistu si najdou. Je toho celý Blesk. :lol:

Hm, a já naivka se domníval, že z kurvy je nejlepší manželka !
yukon

Příspěvekod acx » úte 16. pro 2014, 10:27

yukon píše:
gogo123 píše:
...................................

Hm, a já naivka se domníval, že z kurvy je nejlepší manželka !

To bejvávalo, tehdy nebyly tak rozmazlený a podmínky jejich práce byly daleko horší ... . Takže si toho vážily. Teď roupama neví co dělat, tedy většina ... .
acx

Příspěvekod vulcan » úte 16. pro 2014, 14:34

acx píše: .. To bejvávalo, tehdy nebyly tak rozmazlený a podmínky jejich práce byly daleko horší .. Teď roupama neví co dělat,.

Založily odbory.... tady na sexprivat4you :D
vulcan

Příspěvekod gogo123 » úte 16. pro 2014, 17:59

yukon píše:Hm, a já naivka se domníval, že z kurvy je nejlepší manželka !

Určitě ano. :D Jde k řezníkovi a donese pěknej kus hovězího, od pekaře zase krásný pečivo, zedník se může taky přetrhnout ..... a nepotřebuje žádné peníze. :shock:
Jenom ty musíš chodit po bordelech, protože ti ho zadara nevykouří :mrgreen:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod yukon » úte 16. pro 2014, 18:36

gogo123 píše:

Určitě ano. :D Jde k řezníkovi a donese pěknej kus hovězího, od pekaře zase krásný pečivo, zedník se může taky přetrhnout ..... a nepotřebuje žádné peníze. :shock:
Jenom ty musíš chodit po bordelech, protože ti ho zadara nevykouří :mrgreen:

Teprve teď jsem pochopil, z duše a upřímně z tebe mluví vlastní zkušenost . Životní zkušenosti se ani na VŠ nevyučuje ! Mám pravdu, obře ?
Mír s tebou, bledá tváři.
yukon

Příspěvekod gogo123 » úte 16. pro 2014, 23:07

yukon píše:Teprve teď jsem pochopil, z duše a upřímně z tebe mluví vlastní zkušenost . Životní zkušenosti se ani na VŠ nevyučuje ! Mám pravdu, obře ?
Mír s tebou, bledá tváři.

Jsi vskutku bystrý :D
Howgh
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod jarjaroslav » stř 17. pro 2014, 21:29

Někde jsem slyšel/četl, že i matka :shock: . V názoru na ťapiny jsem osobně (dosud) prošel 3 fázemi:
1. pesimistická - před 1. návštěvou privátu
2. optimistická (= naivní) - 1.-15. (?) návštěva privátu
3. reálná (= fáze procitnutí) - po poslední návštěvě privátu
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Zpět na Diskuse na téma