http://www.eroticke-masaze.cz/eroticke_ ... asaze-brno
Máte někdo nějakou zkušenost? Uvažuji o návštěvě tak se chci informovat

|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
sweetmarion píše:možná není vhodné reagovat na vlastní recenze, ale já je sleduji, zajímá mě zpětná vazba i od těch, kteří se nevracejí
nedá mi nereagovat: nevím, jak to vypadá na privátu, v žádném jsem nikdy nebyla, ale těžko to vypadá jako u nás. Ano, pracuje nás zde více (cca 3) a je zde jedna koupelna, takže se může vyskytnout zdržení, ale na schodech se nepotkáte, nepouštíme nikoho dovnitř, dokud není pryč jiný klient. Bohužel na ulici už na sebe narazit můžete.
Každopádně u nás není nikdo šéf, ani pasákpracujeme samostatně, jen se dělíme o náklady a pochopitelně by žádná z nás nepracovala u sebe doma nebo někde sama...asi nevíte, co je mezi vám za pošuky
my to víme docela dobře.
![]()
hezky se bavte, já se na těchto forech bavím
nedávno mi klient poslal odkaz na recenzi, kterou o návštěvě u mě napsal...tak se také mohu podělit, tahle nornická stránka mi nikdy při googlení nevyjela, je to nějak schované
http://www.masher.cz/phpbb/viewtopic.ph ... 250#p82250
noření zdar...ale ne u mě!![]()
![]()
sweetmarion píše:...................
Výraz privát nepovažuji za hanlivý, jen opravdu nevím, jak odpovídat na otázku:"A není to nějaký privát?" jak to mám asi vědět?Nevím, co se tu dělo ten rok, který to tu je, já jsem zde možná 5 měsíců...každá si můžeme dělat co chceme a s kým, působíme samostatně, pochopitelně mi občas působí potíže, že dle adresy nechápou, že služby jsou individuální dle holky a vysvětlete to někomu pomalejšímu
....
.Ano máš pravdu já tam byl za masérkou Bellou.....nikoho jsem nepotkal holky to hlídají ale Bella...přístup hrůza ani šáhnout si nemůžeš.felix píše:Je to byt asi ve 2. patře na Těšínské 5. Bačujeme tomu masérka Michel a dělají tam asi 4 slečny. Jsou tam asi 3 masážní pokoje. Jedna koupelna, tak občas musíš čekat, až je volno. A na schodech teoreticky někoho potkat můžeš....
Zpět na Dívky z Brna na masáže
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků