Hledat  

deniska 19

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: deniska 19

Příspěvekod B-Boyy20 » pon 26. led 2015, 15:19

vulcan píše:
B-Boyy20 píše:Hrůza a děs borci! .. říkal jsem si to přece není možný.. aby se tak tvářila a ani se nepohla... nakonec to bylo možný.... :

To je docela typické..

x krát se tu napíše, že je to ztráta času a vyhozené peníze a po (x+1)kráte někdo "objevuje", že je to skutečně tak. :shock:
Tak, kdo bude další ? :D

Tak když jsem tuhle stránku neznal, tak jak jsem to mohl vědět... určitě ti by mi to řekla sama že je prkno.. a že víc bych si užij s jejím starým :lol: :lol:
B-Boyy20

Příspěvekod tommilik » pon 26. led 2015, 16:38

To je fakt ale vypadá že jsem z toho vyšel ještě docela dobře :) lizani by bylo super kdyby občas aspoň vzdychla ale byla sladoucka, kouření takové nežné, sex neproběhl protože byla myšlenkami jinde, tak zakončení kouř a nechat se postříkat na prsa, prsíčka má krásný malinký --:o cena 500.Kč ale někdy zopakuji :oral:
tommilik

Příspěvekod perna182 » čtv 29. led 2015, 10:55

Zdravím,
předem, nejsem tu registrovaný dlouho, takže nemám to tu moc pročtené, ale... Byl jsem s ní minulý týden.
Nevím, ale mě tak hrozná nepřišla (měl jsem i horší). Takže na tu rychlovku dobrý. Dokonce i párkrát vzdychala, možná se to už naučila.
Nebo jsem měl jen štěstí?!
perna182

Příspěvekod tommilik » čtv 29. led 2015, 11:59

perna182 píše:Zdravím,
předem, nejsem tu registrovaný dlouho, takže nemám to tu moc pročtené, ale... Byl jsem s ní minulý týden.
Nevím, ale mě tak hrozná nepřišla (měl jsem i horší). Takže na tu rychlovku dobrý. Dokonce i párkrát vzdychala, možná se to už naučila.

Tak hlavně záleží kolik jsi zaplatil? A jak dlouho jsi tam byl.
tommilik

Příspěvekod mentalista78 » pát 30. led 2015, 20:43

kazdopadne Deniska19 jiz u maserek Sona nepracuje. vi někdo kde ji je konec?
mentalista78

Příspěvekod vulcan » pát 30. led 2015, 21:31

mentalista78 píše:kazdopadne Deniska19 jiz u maserek Sona nepracuje. vi někdo kde ji je konec?

Tady výše se o ní píše celé toto vlákno
a ta vesnice se nejmenuje, nějaká diskrétnost by měla být zachována.
vulcan

Příspěvekod jarjaroslav » úte 3. úno 2015, 21:25

Aktuálně: 2.000,- za sex + orál, bez prostor, k dispozici ve večerních hodinách, možné i objednání přes SMS, číslo + foto s obličejem zasílá ve vzkazu (na Amateri.cz) :idea: .
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod perna182 » stř 4. úno 2015, 14:53

tommilik píše:
perna182 píše:Zdravím,

Tak hlavně záleží kolik jsi zaplatil? A jak dlouho jsi tam byl.

Litr za hodinu, chtěla 1500 ale dá se smlouvat.
perna182

Příspěvekod mef » čtv 5. úno 2015, 22:25

Byl jsem nedavno, takova mlada tapinka.....nejak mi ale nesedla, tak jen OB a za 20 min jsem byl pryc. Pry kolik ji dam, mel jsem v drobnych jen 400, ale uslo to. Co kdo ji da to bere:-)
mef

Příspěvekod n1501 » čtv 5. úno 2015, 23:58

mef píše: Co kdo ji da to bere:-)

Bohužel, je to hlavně perníček.. a nejen to. :evil:
n1501

Příspěvekod prince of Wales » pát 6. úno 2015, 22:56

mef píše:Byl jsem nedavno, takova mlada tapinka.....nejak mi ale nesedla, tak jen OB a za 20 min jsem byl pryc. Pry kolik ji dam, mel jsem v drobnych jen 400, ale uslo to. Co kdo ji da to bere:-)

Co kdo jí dá to bere? hlavně perníček?
Jarda psal cenu 2000Kč za sex, někdo potom 1500 a jiný zase litr? Potom za OB 400Kč v drobných? Sorry, ale jestli je to pravda co se zde píše, tak ta holka musí být trochu mimo. Taková pěkná holka to je na té fotografii.. Jak se mohla dostat do tak prekérni situace. Možná by nebylo od věci pokusit se s tím něco dělat. Jestli ty peníze za sex potřebuješ na drogy, tak na tohle se vys.. Denisko bojím se že jsi se dala na zcestí mé dítě.. :roll:
prince of Wales

Příspěvekod cortex.bm » sob 7. úno 2015, 22:32

prince of Wales píše: ta holka musí být trochu mimo. . Jak se mohla dostat do tak prekérni situace. Možná by nebylo od věci pokusit se s tím něco dělat. Jestli ty peníze za sex potřebuješ na drogy, tak na tohle se vys.. Denisko bojím se že jsi se dala na zcestí mé dítě..

Myslím, že na ty Tvé rady :shock: podobné dívky ser..., s prominutím. Takových podobných na fetu je haldy.
U této to navíc je celkem vidět, způsobem chování, nakonec tedy nějak podrží, ale je to zbytečně vynaložená cesta, podle mne.
Já určitě nedoporučuji a nehodlám opakovat.
cortex.bm

Příspěvekod gogo123 » sob 7. úno 2015, 23:34

cortex.bm píše:
prince of Wales píše: ta holka musí být trochu mimo. . Jak se mohla dostat do tak prekérni situace. Možná by nebylo od věci pokusit se s tím něco dělat. Jestli ty peníze za sex potřebuješ na drogy, tak na tohle se vys.. Denisko bojím se že jsi se dala na zcestí mé dítě..

Myslím, že na ty Tvé rady :shock: podobné dívky ser..., s prominutím. Takových podobných na fetu je haldy.
U této to navíc je celkem vidět, způsobem chování, nakonec tedy nějak podrží, ale je to zbytečně vynaložená cesta, podle mne.
Já určitě nedoporučuji a nehodlám opakovat.

V každém případě je to smutný :cry: Jestli je mimo, tak je otázka jestli nejede v heroinu, což nasvědčuje i to, že bere jakýkoli peníz. Vlastně každý platící ji už přispívá na rakev. :cry:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod ThunderPerun » stř 11. úno 2015, 6:58

778036740 jeji aktualni cislo a fotka bez prostoru z ponetovic...poslal sem kamosovi co tam bydli foto a prej ti vykouri i za 200...a jede ve fetu a ve velkym...
Přílohy
image.jpg
ThunderPerun

Příspěvekod vulcan » stř 11. úno 2015, 13:58

ThunderPerun píše:77xxxxxx0 jeji aktualni cislo a fotka bez prostoru z yy ... vykouri i za 200...a jede ve fetu a ve velkym...

ThunderPerun, o tom fetu se u ní všeobecně ví,
ale ať je to s ní jak chce - u podobných amatérek se nepíše jejich telefon tady na sklo :shock: :shock:
(obzvlášť když jej nemá ani v profilu na amaterech)

a taky asi není dobré psát vesnici odkud je, obzvláště, když je to malá obec.
Přemýšlej trochu, "hromový Perune".. :idea:
vulcan

PředchozíDalší

Zpět na Dotazy na dívky