od Zero » sob 21. dub 2007, 21:49
Poloha privatu i popis odpovídají.Jedná se o světlý dům v jedosměrné Koželužské ulici,na zvonku je uvedeno Lenka.Vybavení privátu je velmi slušné,včetně haly a pokojíků.Na tomto privátu se pracuje dle izerce od 19 hodin až do rána.Privát je asi dosti profláknutý,neboť o zákazníky prý není vůbec nouze.Mohu potvrdit,že i v době mé návštěvy jsem se potkal s jinými šukáči,což není zrovna moc diskrétní.Výhodou je ,že je zde výběr z dívek,erosenky jsou mladé a dle mého soudu i hezké.Já jsem byl s Denisou,černovláska,věk asi kolem 25,slušná postava,pěkná prsa vel. poctivých 3.Slečna působila dobrým,ale profesionálním dojmem.Oceňuji,že až tak nespěchala,abych se vyjádřil,co si budu přát.Po malém občerstvení následovala sprcha,jenž navazuje na pokoj.Snad jen problém u jiných pokojíků,kde sprcha není ,takže přemýšlím,zda se pánové pak při tom provozu potkávají na chodbě?No ,to by se mi asi nelíbilo.Ještě k slečně - Denisa přistupuje k sexu ryze pragmaticky.Ví kam šáhnout,ví co chlap od erosenky chce,ale také ví,že čím dříve ho udělá,tím rychleji bude mít vyděláno.
Celkové hodnocení - pěkné a atraktivní prostředí,výběr dívek je výhodou,ale provoz poměrně velký a diskrétnost pak odpovídá velikosti podniku.Osobně bych dal raději přednost nenápadnému privátu někde v paneláku.Ale je to jen můj pohled na věc a nikomu tento názor nevnucuji.