Hledat  

Offtopic - Zajímavé inzeráty svlečen

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: inzeráty svlečen / Konkurz na tatínka.

Příspěvekod acx » pon 23. úno 2015, 16:43

vulcan píše:Konkurz na tatínka.

http://nick.amateri.cz/Market1

Market1 píše: Ahojky panove, kdo si me pamatuje z Olomouce a byl u me na adrese Palackeho 25,
ve studentskem byte, takze u me v pokojiku.
V obdobi duben, kveten. Na sexu bez kondomu s vystrikem do me, at mi napise !!
Nutne ! Dekuji Market

Jinými slovy:
přijde se podívat.. a já se kouknu, kterému se nejvíc podobá. :idea:

Ne jak vypadá, ale hlavně jak je finančně zabezpečen . :mrgreen:
acx

Příspěvekod vulcan » pon 23. úno 2015, 23:53

yukon píše: http://nick.amateri.cz/Market1
Vulcane, tak mám pocit, že tady na tuto akci nikoho nenalákáš

yukon, mám pocit, že jedeš v nějakém rauši. :D
Co tak trochu klidu a rozvahy ?

Na studentky mám slabost, ale tuto z Olmiku naštěstí neznám.
A její rozměry.. 180cm a 90 kg taky nejsou mým ideálem přítažlivosti. :D
Nicméně její inzerát mně připadl celkem neortodoxní, a tak jsem jej umístil sem.. do Zajímavých inzerátů.
Snad to nikoho neurazilo, mimo Tebe. :wink:
vulcan

Příspěvekod yukon » úte 24. úno 2015, 15:15

vulcan píše:
yukon píše: http://nick.amateri.cz/Market1
Vulcane, tak mám pocit, že tady na tuto akci nikoho nenalákáš

yukon, mám pocit, že jedeš v nějakém rauši. :D
Co tak trochu klidu a rozvahy ?

Na studentky mám slabost, ale tuto z Olmiku naštěstí neznám.
A její rozměry.. 180cm a 90 kg taky nejsou mým ideálem přítažlivosti. :D
Nicméně její inzerát mně připadl celkem neortodoxní, a tak jsem jej umístil sem.. do Zajímavých inzerátů.
Snad to nikoho neurazilo, mimo Tebe. :wink:

Vulcane, když už nevíš kudy kam tak napíšeš , že v něčem jedu :lol:, jak ubohý argument doktore :!: Mohu tě ubezpečit, že vůbec v ničem nejedu a na to, na co se chystám musím být naprosto čistej a jsem v absolutní v pohodě. Nevím proč by mě taková ptákovina měla urazit , ale jak teď koukám, tak tebe se to dotklo patřičně a vlastně s tím úmyslem jsem zareagoval a trefil jsem se přímo do černého. Musím se pochválit-když to za mne nikdo neudělá :lol: :lol:
yukon

Příspěvekod vulcan » úte 24. úno 2015, 17:01

yukon píše: když už nevíš kudy kam tak napíšeš , že v něčem jedu ... ale jak teď koukám, tak tebe se to dotklo patřičně a vlastně s tím úmyslem jsem zareagoval a trefil jsem se přímo do černého. :

Pokud si myslíš, že podobná ptákovina se mně dotkla, tak je to spíše přání otcem myšlenky.
Pokud nejsi v rauši a je to Tvůj běžný projev, tak potěš.. :shock: :shock:
vulcan

Re: Offtopic - Zajímavé inzeráty svlečen

Příspěvekod yukon » úte 24. úno 2015, 18:00

Hele doktor, naštěstí mě tvoje analýza či názor neživý čili přeloženo do češtiny tě mám v řiti ty starý podvodníčku, mě oblbovat nebudeš !
yukon

Příspěvekod jarjaroslav » úte 24. úno 2015, 22:39

„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod martin666 » úte 24. úno 2015, 23:30

...analýza či názor neživý čili přeloženo do češtiny...

...v tomto případě by si to možná překlad do češtiny zasloužilo...
martin666

Příspěvekod yukon » stř 25. úno 2015, 12:57

martin666 píše:
...analýza či názor neživý čili přeloženo do češtiny...

...v tomto případě by si to možná překlad do češtiny zasloužilo...

Máš pravdu martinku666, chybička se vloudila, za to se všem omlouvám ale víš co, každý se může splést nebo mě za tu chybičku pošleš zpátky do školy ? Opravdu mi to promiň, už to více krát neudělám a slibuji , že se polepším . Opravdu se za tu chybičku martinku666 stydím, se kvůli tomu se nemůžu na sebe do zrcadla podívat, je mi to moc líto martinku666 , strašně mě to mrzí co jsem provedl, dnes z toho co jsi napsal nebudu ani spát, je to něco šíleného co jsem provedl. Tak se martinku666 na mě za to nezlob. Že nebudeš martinku666 ? A zase mi někdy napiš, ty umíš tak krásně psát, opravdu ale mi napiš martinku666. Tak pá,pá martinku666 .
yukon

Příspěvekod n1501 » stř 25. úno 2015, 13:25

yukon píše: .. každý se může splést nebo mě za tu chybičku pošleš zpátky do školy ? Opravdu mi to promiň, už to více krát neudělám a slibuji , že se polepším . ,pá martinku666 .

dohadovat se o sto korunu, na něco jsem zapoměl

Chybičky tu nejsou náhodné, yukone, hybaj zpátky do školičky a nezapomeň přezůvky :idea:
n1501

Příspěvekod jarjaroslav » čtv 26. úno 2015, 0:31

http://nick.amateri.cz/BrnoKocicka

Na chatu jsem od dotyčné po pozdravu dostal otázku, kolik mi je a jaké mám míry. Snad mi nechtěla něco ušít nebo ještě hůře, vyrobit rakev :shock: .
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod acx » čtv 26. úno 2015, 0:36

jarjaroslav píše:http://nick.amateri.cz/BrnoKocicka

Na chatu jsem od dotyčné po pozdravu dostal otázku, kolik mi je a jaké mám míry. Snad mi nechtěla něco ušít nebo ještě hůře, vyrobit rakev :shock: .

Přece musíš být kus chlapa, aby jsi přežil. :lol:
acx

Příspěvekod yukon » čtv 26. úno 2015, 11:50

n1501 píše:
yukon píše: .. každý se může splést nebo mě za tu chybičku pošleš zpátky do školy ? Opravdu mi to promiň, už to více krát neudělám a slibuji , že se polepším . ,pá martinku666 .

Chybičky tu nejsou náhodné, yukone, hybaj zpátky do školičky a nezapomeň přezůvky :idea:

Říkaš náhoda není nehoda :?: Což o to, já se do školy vrátit mohu ale jak tebe nacpou zpátky do vagíny , tak to by opravdu zajímajo..
yukon

Příspěvekod technik » čtv 26. úno 2015, 15:05

yukon píše:
n1501 píše:

Říkaš náhoda není nehoda :?: Což o to, já se do školy vrátit mohu ale jak tebe nacpou zpátky do vagíny , tak to by opravdu zajímajo..
.
Uklidni se a budeš možná těch chyb dělat méně, piš s chladnou hlavou :D přestaň napadat všechny okolo a bude i tobě líp. Měj pěkný den
technik

Příspěvekod yukon » čtv 26. úno 2015, 18:19

Techniku díky moc, tobě taky hezký zbytek dne. Jen ti povím, že z toho mám obrovskou srandu z těch úchyláků, kteří se starají o můj pravopis :lol: třeba je teď bude zajímat , že nemám českou školu a píšu mluvenou češtinou. Já v České republice nevyrůstal vy moulové . Pro hlídače - mám chybu někde ? :lol:
yukon

Příspěvekod yukon » čtv 26. úno 2015, 18:25

yukon píše:Techniku díky moc, tobě taky hezký zbytek dne. Jen ti povím, že z toho mám obrovskou srandu z těch úchyláků, kteří se starají o můj pravopis :lol: třeba je teď bude zajímat , že nemám českou školu a píšu mluvenou češtinou. Já v České republice nevyrůstal vy moulové . Pro hlídače - mám chybu někde ? :lol:

Technik, až budu mít čas, napíši zajímavý článek ale nebude to nic příjemného. Připadneš mi jako férový chlap.
yukon

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma