|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
sweetmarion píše:asi jen kolem 5% z ní je "šukatelných" chlapů ...
sweetmarion píše:zatím nabízím pouze studentům slevu sto korun
xdeuce píše:dokud je poptávka po masážích.... nevím co na tom lidi vidí. Ale asi něco jo.
xdeuce píše:dokud je poptávka po masážích.... nevím co na tom lidi vidí. Ale asi něco jo.
sweetmarion píše:Zajímavá diskuze pánovéNedá mi to a musím se na tuto problematiku podívat z pohledu dívky, i když ne zrovna z oboru...
...škoda, že osobně neznám žádnou, kterou bych mohla doporučit, pohybuji se trochu v jiné skupině
sweetmarion píše:...ale ano, u mě jsou klienti umytí, požaduji před masáží sprchu...ale to bych si je asi musela umýt samatakhle několik dnů neumyté vlasy, nevyčištěné zuby...
sweetmarion píše:...Nemám ráda loudily...to jsou muži, kteří se mě snaží přemluvit k něčemu, co nechci...orální sex, obzvláště bez kondomu nebo přímo sex a nestačí jim říci jednou ne....přemlouvají třeba půl hodiny...to jsem naštvaná a znechucená a horko těžko se ho snažím nevyhodit...
Obecně ale dostanete "odškodnění" ve formě odměny za provedenou službu. Naopak platící klient, který se setká s nevonící masérkou/ťapinou, neobdrží ani kvalitní službu (acx to již naznačil).
acx píše:sweetmarion ,
jen malá poznámka, já jsem se nikde nesetkal s požadavkem 2000,- a více za sex u "masérek" ... . No, tví návštěvníci asi neznají realitu a nabízí a přeplácí ... .![]()
A nabídka za orál za 300,- je skutečně urážející. Má se ptát na službu s orálem za ****
Zpět na Dívky z Brna na masáže
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 návštevníků