Hledat  

ZLIN - vseobecne + JS

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

ZLIN - vseobecne + JS

Příspěvekod _deda » sob 16. čer 2007, 18:31

cau,
dlouho jsem nic nepsal bo sem prace mel moc(a noreni), takze:
Zlin stoji uplne za picu!!!(omlouvam se ale jinak to nejde), inzeraty nepravdive,devky skarede,to tu neni ani jedna mladounka se super pristupem???

pracovne jsem navstivil olomouc a navstivil jeden privatek - panove- v porovnani se zlinem nebe a dudy - krasne kocicky max 21let, sluzbitchky na co si vspomenete - jedna 19leta kocicka uplne bez problemu lizala analek......

o vikendu(jak uz tady bylo receno) je zlin uplna tragedie, o vikendu jedou jenom otrokovice,... dovolal jsem se(cislo dodam az koupim infoservis) jedne na JS - pry je tam sama,je stihla, mlada 25let, dela oral a klasiku - kua dojedu tam(je to naproti kostela), hledam to chvili bo se tam tak nejak divne po schodech jde, buchta otvirala dvere(to sem nepochopil-to jenom ve zline kurvicky otviraji dvere a jsou za nima schovane??? to bylo jak v nejakem strasidelnem zamku), no a to co sem videl nemelo s popisem vubec co delat, 35let nejmin, zadek velky, chybely ji zuby, byt strasny-okna zatazene a zavrene(venku tropy), smradek jak kdyby opice tam sukali(nic proti vam,panove:)),...no jak to dopadlo? otocky jsem se jeste nenaucil(bo sem jeste mlady), nakonec jsem to nejak zahral arychle vypadl.....

takze...jak uz jsem rikal, mam ve zline jednu favoritku, je ji pres 40 ale vypada na 25, je nadherna, da se s ni domluvit na vsem, klidne s ni muzete jit na bowling, na prochazku, plavat, pichat:), proste fakt milenka, a i kdyz to nerad delam VYMENIM KONTAKT NA NI ZA NECO MLADINKEHO,NADHERNEHO,NE PROFI!!!!!

koncim me sahodlouhe pojednani,snad se to ve zline o prazdninach zlepsi,(o tom ale docela pochybuju), studentky si mozna budou chtit privydelat.... jo kdyby chtel nekdo udelat hromadny zajezd za kurvickama do olomouce, rad se PRIDAM

Noru zdar.
_deda

Příspěvekod Redrum » pon 18. čer 2007, 0:38

Ahoj, tak sem hod aspon kontakty v Olomouci se kteryma jsi spokojen.
Redrum

Zpět na Dívky mimobrněnské