Hledat  

Erotické masáže - Brno

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Erotické masáže - Brno

Příspěvekod normalnikluk1 » ned 5. dub 2015, 19:48

Dělá ještě maserkasona resp. Soňa zakladatelka? Nikdo nic?
normalnikluk1

Příspěvekod normalnikluk1 » stř 24. čer 2015, 13:52

Od dubna nikdo? Co ta Soňa?
normalnikluk1

Příspěvekod aznoh03 » ned 28. čer 2015, 20:56

Soňa už skončila-snad někdy vloni, a od té doby to nestojí za nic...
aznoh03

Příspěvekod partyzan+ » ned 7. úno 2016, 8:48

I když nejsem milovník emasáží, od sezení u komplu občas bolí záda, tak jsem si i já na jednu zašel, a to do žabin , cena 700,- a to i se zakončení mezi kozy, neb je má pěkný a velký, na závěr ti ho prostě namasíruje kozičkama . Proč to
píšu, masáž nohou, rukou i zad bylo na fakt profi úrovni, už mě záda pár dní nebolí, používá kakaový olej, hezky to voní - doba přes hodinku, holčina je vysoká přes 180 , nemá břicho a je sama v celým i čistým bytečku, koupelna taky čistá bez chlupů jak je jinde zvykem. Je na amíkách nick dabelskamilenka - Monča , příště budu chtít víc a tak se uvidí, domluva s ní nejlépe přes amiky - doporučuju krpolák --:o --:o ( ps. je nedůvěřivá a poprvé chce udělat jen emasáž, tak půjdu i podruhé co se od ní dá očekávat )
partyzan+

Příspěvekod Bob2 » pon 3. říj 2016, 14:15

Ikdyz jsem brnák, tak jezdím radeji do prahy, pro lepsí pocit. Chodívám k Sany do excelent masazi. Holcina sice s mensim prsama, ale moc sikovna a vi, co a jak.
Bob2

Příspěvekod automaxi » úte 8. srp 2017, 13:59

jj dabelskamilenka super masáž, hezká postava i když už starší. škoda že není možný vzájemný orálek a nebo sexík na závěr. je v Brně některá která zakončí masáž sexíkem nebo aspoň vzájemným orálkem??
automaxi

Příspěvekod zachovalj » čtv 10. srp 2017, 23:45

automaxi píše:jj dabelskamilenka super masáž, hezká postava i když už starší. škoda že není možný vzájemný orálek a nebo sexík na závěr. je v Brně některá která zakončí masáž sexíkem nebo aspoň vzájemným orálkem??

Simona. Osobní zkušenost ale nemám.
http://www.mazlivamaserka.cz/
zachovalj

Předchozí

Zpět na Diskuse na téma