|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
nrb1239 píše: . Cena byla dost vysoká 1400 Kč/hod, ale ..Neměla přesně kačky na vrácení, takže jsem dostal cca 300kila zpět a byl dohodnut orál bez. Kouřila mě cca 10-15min, hrála si s pérem ... K sexu následně nedošlo, ale už docházel čas. Na čase mě ojebala cca 10min, .
Asanami píše:
A takové vychcávky čekají bohužel na podobné jako ty (bez urážky), kteří neuměj dělat otočky.
Řešením by bylo platit po akci, pokud by se většina domluvila na takové podmínky, musely by to holky akceptovat.
nrb1239 píše:At to shrnu: Nebylo možné si sehnat holku v Brně - bud obsazeno, nebo mimo provoz. Je to na začátku Rosic
Fuckingshit píše:nrb1239 píše:At to shrnu: Nebylo možné si sehnat holku v Brně - bud obsazeno, nebo mimo provoz. Je to na začátku Rosic
A teď si představ, že za pár let tu bude pobíhat tisíce uprchlíků ze středního východu a z Afriky, převážně mužského pohlaví, které nám sem EU natahá. To už si nevrzneš ani v Rosicích
Dobermann píše:ta je v tom baraku tak deset let nejmin... na stejnym fleku. tomu se rika stalice...
eddie88 píše: záleží taky jak teď vypadá před těma 5 rokama celkem dobrá ale za 5 let se toho mohlo dost změnit a hlavně dnes už mus mít daleko víc jak těch 29 co inzeruje to už jí asi nebylo ani před těma 5 rokama.
Uživatelé procházející toto fórum: VincentJ a 11 návštevníků