|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szurkowski píše:Já bych normálně za ní nejel,ale jelikož jsem jel mimo Brno a jel jsem přes Kounice a kamarád mi právě říkal,že tam kdysi byl za nějakou Dominikou,která měla nick na amaterech Matyas a tak jsem si to vyhledal a říkal,jsem si,že bych to zkusil.Potřebobal jsem se zrovna vystříkat a tak jsem najel na amíky a našel jsem tam tento inzerát.Podle fotek mi Kamoš říkal,že je to ta u které byl,akorád už má jinej nick.Tenkrát to byla Dominika pod nickem Matyas444 a pod jiným číslem a ted je to Michaela pod nickem Nika44.Mimochodem diskuse o Dominice z Dolních Kounic už tady je níže.Ale je to jedna a ta samá holka má na ruce vytetováno jméno Denisa.Byl jsem s ní celkem spokojený,protože jedná férově a nehlídá čas.Končí se až se chlap vystříká a je uplně jedno,jestli se vystříkáš za 10 minut,nebo za hodin,což se ocenuje.Cena je daná spíš od ukolu,než za čas,což je výhoda.Když bych ju měl ohodnotit známkou,tak ji dám asi 3,není špatná,spíš průmer,ale žádnej zázrak to taky není,ale hodně ji přidává to,mže nehlídá čas.Nevíhoda,že domů nikoho vodit asi nechce,takže počítejte že spolu budete bud v autě a nebo někde venku.Každopádně když bych jel zase kolem a chtěl se vystříkat a pomuchlovat se ze samičkou,určitě ji navštívím.A jak hodnotíte tuhle holku vy??
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků