Hledat  

ZLODĚJ a ZMRD

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: ZLODĚJ a ZMRD

Příspěvekod jarjaroslav » pát 17. črc 2015, 21:49

frodo1414 píše:Ty jsi musel taky asi spoustu holek obrat když to tu tak branis,stejně jako fotky dívek či okrádají se sem klidně muzou dávat fotky norniku či okrádají. Je to fér a už asi i vím proč fotky dívkám neposilate,aby ste náhodou jednoho krásného dne nevyseli na webu že jste nějakou odrbali...

Prozraď mi, prosím, jak jsem je obral :lol: . Posílat svoje fotky dívkám, kterým platím, považuji za nezodpovědný nesmysl :roll: .
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Re: ZLODĚJ a ZMRD

Příspěvekod sumiiik » sob 18. črc 2015, 19:14

jarjaroslav píše:
frodo1414 píše:Ty jsi musel taky asi spoustu holek obrat když to tu tak branis,stejně jako fotky dívek či okrádají se sem klidně muzou dávat fotky norniku či okrádají. Je to fér a už asi i vím proč fotky dívkám neposilate,aby ste náhodou jednoho krásného dne nevyseli na webu že jste nějakou odrbali...

Prozraď mi, prosím, jak jsem je obral :lol: . Posílat svoje fotky dívkám, kterým platím, považuji za nezodpovědný nesmysl :roll: .

Jaroslave Jaroslave...
Ty obíráš holky ani o tom nevíš.Však on Ti to ochránce bezpráví frodo1414 spočítá,počkej až budeš vyset na webu... :lol: :lol:
sumiiik

Předchozí

Zpět na Diskuse na téma