AA6A4B8E píše:danfk píše:Pak jsme se nějak dostali do postele začlo moje utrpení. Byla hrozně pasivní, na všechno jsem se musel ptát. Pokouříš mně ho trochu?
Což mělo za následek, že si ho vzala otráně do pusy párkrát sjela nahoru a dolů a pak se na mě zase dívála pohledem - hm co teď ? Za celou dobu na mě
nesáhnula a ta její pasivita a moje nervozita měla za následek, že se mi nemohl pořádně postavit. Začal koloběh, nestojí, tak něco dělej, třeba se otoč a ukaž
mi ji. S těžkou námahou jsem ho dal do pozoru, ale než sme se k něčemu dostali tak zase nic. To následovalo celou půl hodinu!danfk píše:Člověk se chce odrágovat a ne se takhle srát a handrkovat...
přesně v tomhle stylu jsem to měl já s Deniska19 (a to byla u mě doma).
ahoj, nechce se mi psát recenzi, ale shrnutí vystihl danfk u 1lejla amateri.cz, viz výše.
shrnutí:
- nádherné tělo (má více větších tetování a má v plánu rozšiřovat)
- je relativně pěkná (hezkou tvář), teda pokud má lepší náladu a nexichtí se
- viděl jsem se s ní dvakrát
- když chce, umí dobře kouřit
- obecně je s ní těžká domluva, při druhé návštěvě ji prý bolela hlava což bylo vidět na její náladě, ochotě spolupracovat a přístupu
- při první návštěvě byla relativně ochotná, po pár domluvách byla ochotná se i líbat
- při druhé návštěvě mi tvrdila že se s nikým nikdy nelíbá ...
byla u mě 2x, ale domlouvali jsme se asi 8x, jen jednou jsem to musel zrušit já kvůli práci (psal jsem hned dopoledne jak jsem se to dozvěděl). někdy se omluvila, 2x ale nenapsala ani řádku a ani později se neomluvila. jen se ozvala že má čas. taky si asi vymýšlí historky, jako že se stěhuje a nebude mít čas a pak ho najednou má ... asi ani neví s kým si co domlouvá a komu co říká ...
z těchto důvodů jsem se rozhodl že buď zlevní a nebo má smůlu. cena je smluvní, platil jsem jí v průměru 1000 Kč na hodinu (dohromady u mě byla cca 5h).
kdyby zlepšila přístup, tak ji asi bere každej, ale takhle je to fakt hrůza. jinak samozřejmě sex a celý přístup je takovej ve stylu panenka na dálkové ovládání ...