Přidám pár zkušeností a upozornění za poslední cca rok.
Pozor na tyto "dámy", nalákají na anál, po příchodu řeknou, že ho nedělají:
Gábina - 604 234 965
ExotikaBrno (nebo takový nějaký nick z amatérů, malá černoška)
Eva nyní v Hodoníně - 608 638 504
Se Samanthou 721 084 902 z Belly jsem se domluvil, dojel na čas a otevřela kolegyně a řekla, že Samantha nemůže.
Sofie 722 568 403 - privát na Lesné, vchod vedle restaurace. Byl jsem v létě, takže diskrétnost, když lidi seděli před restaurací na zahrádce, nic moc. K fotkám připočtěte cca 15 let. Původem asi ukrajinka. Sex celkově v pohodě a do análu jí to jde taky dobře. Kdyby byla jinde, tak bych ještě zvažoval o další návštěvě.
Linda 733 223 092 - nedávno jsem navštívil, privát kousek od Vídeňské ulice. Holka je v pohodě, ale nasrala mně tím, že mně až po příchodu řekla, že anál je za příplatek. Zaplatil jsem tedy 2000,- / hod

. Bohužel se tady v Brně holka na anál jen tak nesežene, tak se člověk asi musí smířit s tím, že ho to bude stát něco navíc. Sex taky v pohodě, při kouření s gumou mně nenápadně nadhodila, že bez gumy je to lepší, ale to je za příplatek. Asi si myslela, že tam nechám celou výplatu. Anál měla hodně těsný, muselo se opatrně, žádná divočina.
Wiki 732 331 202 - Renneská. Zachovalá 45?, s umělýma kozama, kterýma mě ze začátku masírovala. Bohužel na anál si lehla na bok, ani jsem nevěděl, jestli je fakt v prdeli nebo ne, jinou polohu nechtěla s vysvětlením, že kdyby ji každý šukal jak chce do prdele, tak si večer nesedne. Hodina 1200,- a příplatek byl +200,-.