Hledat  

Pravda o vulcanovi

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Pravda o vulcanovi

Příspěvekod vulcan » úte 22. črc 2014, 11:49

lance7 píše: Na Masheru má jeden týpek naprosto výstižný slogan: "celý život jsem byl hodný a když jsem se probudil, tak jsem zjistil, že jsem byl akorát hodný blbec..."

To je trochu jiný příběh, lance, :shock:
ten týpek, jak píšeš, je dlouholetý člen Haryk píšící jako masher-spisovatel-poeta
píšící recenze s osobitým komentářem a lidovým slovníkem..
mj. je taky v té uzavřené sekci , jak píšeš "v lize spravedlivých". :wink:
Znám jej už pár let, ten spíše o sobě pochybuje, není žádný náfuka..
ten by nepsal něco ve smyslu, že je jediný spravedlivý a nekompromisní :idea:

Když už uvést nějaký zajímavý slogan, tak jiný kolega tam má docela dobrý:

Holky, musíte být dobrými herečkami, pracujete v zábavním průmyslu.
Protože, kdyby nás to "nebavilo", tak klidně šukáme i doma
vulcan

Příspěvekod jarjaroslav » sob 26. črc 2014, 23:04

Stejně jako Rafael jsem se vrátil z dovolené a :oo: :oo: . Nechci přilévat olej do ohně, který (aspoň doufám) pohasíná, ale neodpustím si menší poznámku, sice OT (hlavně kvůli zpoždění, se kterou ji zde zveřejňuji), ale to je snad celé toto téma...

Označení "protektor" vnímáme většinou negativně, protože si každý z nás vzpomene na Protektorát Čechy a Morava a 4 říšské "protektory" (oficiálně 2 řádné + 2 zastupující). Jenže Protektorát Čechy a Morava byl "protektorátem" snad jen názvem (již způsobem, jakým vznikl, porušováním výnosu 16. března 1939 + řada dalších důvodů) - Wikipedie možná bude nesouhlasit. A nacistické pojetí "protektorů" také porušovalo tehdejší představy o této funkci a spíše bych to viděl na zneužití zmíněného označení (všichni 4 byli "ochránci" českého národa asi stejně tak jako, že Hitler "přijal národ pod ochranu Německé Říše"). Jistě výše uvedené většina z čtenářů fóra zná, proč ale srovnávat funkce na Masheru s říšskými protektory :shock:, a tudíž div ne některé Norníky nepřirovnávat k válečným zločincům (Neurath + Frick - odsouzeni v Norimberku, Daluege - odsouzen v Praze, Heydrich - nedožil se odsouzení, o trestu vzhledem k jeho "činnosti" nepochybuji, ať už v Německu /pravděpodobněji/ či v ČSR) :?: :?: :?: .

Třeba si vysloužím téma "Pravda o jarjaroslavovi, západním agentovi, co přivezl mandelinky bramborové" :lol: .
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod lance7 » ned 5. říj 2014, 20:24

Musím se řehtat, jak se cajzli čílí, že je někdo kádruje :lol: :lol: :lol:

http://www.masher.cz/phpbb/viewtopic.php?p=75626#p75626

Kdežto když to dělají oni (viz. důvod založení tohoto vlákna) v té jejich "lize vyjímečných jediných spravedlivých", tak to je podle nich samozřejmě v naprostém pořádku :lol:
Jó, co sám nemáš rád, to nečiň druhým, že... :P
Je to tam neskutečná prdel, jak se mezi sebou mrdají, šašci počmáraní, a běda kdo má jenom trochu odlišný názor - hned je to málem bača :lol:
Live to Ride...
lance7

Příspěvekod yukon » pon 6. říj 2014, 11:28

lance7 píše:Musím se řehtat, jak se cajzli čílí, že je někdo kádruje :lol: :lol: :lol:

http://www.masher.cz/phpbb/viewtopic.php?p=75626#p75626

Kdežto když to dělají oni (viz. důvod založení tohoto vlákna) v té jejich "lize vyjímečných jediných spravedlivých", tak to je podle nich samozřejmě v naprostém pořádku :lol:
Jó, co sám nemáš rád, to nečiň druhým, že... :P
Je to tam neskutečná prdel, jak se mezi sebou mrdají, šašci počmáraní, a běda kdo má jenom trochu odlišný názor - hned je to málem bača :lol:

V tomto ti dávám za pravdu, Pražáci si hrají na vyšší kastu, jenže to jsou ubozí, duševní impotenti , kteří si myslí, že za hranicema Prahy je buranov . A těm pičusům co lezou Pražákům do análu by se do Prahy měli odstěhovat.
yukon

masher

Příspěvekod vulcan » pon 6. říj 2014, 13:42

yukon píše:
lance7 píše: Musím se řehtat, jak se cajzli čílí, že je někdo kádruje

V tomto ti dávám za pravdu, Pražáci si hrají na vyšší kastu, jenže to jsou ubozí, duševní impotenti , kteří si myslí, že za hranicema Prahy je buranov . A těm pičusům co lezou Pražákům do análu by se do Prahy měli odstěhovat.

V té výměně názorů na masheru jde o to, že privát SexyPrague nejprve zakázal návštěvy jednomu norníkovi (důvod nikdo neví), což mělo negativní odezvu . Pak tam šel jiný norník a SP o tom napsal na skle - buď podle kamer nebo to řekla nějaká ťapina.
Nejsem si jist, zda by tady u nás v Brně byl někdo spokojenej, když by privát zveřejňoval, kdo tam v který den byl.
Další reakce jsou jen názory dalších norníků, asi je normální, že jsou různé.

Určitě je zbytečné to tak zevrubně rozmatlávat na skle, v tom bych souhlasil . Určitě ale ne s těmi dalšími smyšlenkami o nějaké lize jediných spravedlivých :D , to je fakt blbost to tak pojímat.
Mimochodem v té debatě jsou tam "cajzli" kteří jsou minimálně z poloviny z Moravy, nebo z regionů Čech, ne jen Pražáci.

Má částečně pravdu yukon, že jsou Pražáci, kteří říkají něco ve smyslu "za Průhonicemi je Asie" :D , (buď štengrují , v horším případě si to myslí) - v tom je nedostižný Yanek, zakladatel Kurtizan. Ten ale na masheru není.
Ale nedával bych je do jednoho pytle, hádáví nebo vztahovační jsou lidé všude, stačí se podívat na inteligentní debaty i na našem fóru třeba na Hodonínsku , a pro ty, co sledují děj i na Ostravsku , tak debaty Jídáše a "Míšeny". :shock:
vulcan

Příspěvekod lance7 » pát 7. srp 2015, 12:01

vulcan píše:
cyklo píše: Dejte už pokoj!:) A nelustrujte si tady lidi furt, nevím co to je za blbý zvyk ..

cyklo,
to není lustrování, ale prospěšná zdravotní očista od podobných kecalů jako jsi Ty.
Jinak by to tady bylo jako v poradně u tety Sally.
xxx57

http://www.masher.cz/phpbb/viewtopic.php?p=87724#p87724

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(viz důvod založení tohoto vlákna)
Live to Ride...
lance7

Příspěvekod vulcan » pát 7. srp 2015, 13:24

:wink:
Btw. kolega norník cyklo vzápětí přestal psát bajky a další ko..tiny,
a začal psát k věci :idea: , a docela dobré, užitečné recenze. Když už nic, tak jen toto ..
vulcan

Příspěvekod neznamy » pát 7. srp 2015, 16:30

Jo, jenže kolega cyklouš tam před měsícem psal, že nikdy nebyl na privátě a že chce jít poprvé na privát a určitě do SPrcháče. A pak z něj za pár dní vylezly recky na x měsíců staré slečny, jak se slzou v oku vzpomíná na ťapku, kterou navštívil před rokem a pak skončila. A teď ty jeho výlevy směrem k "sólistce" Kláře, honění nad dívkami ze SPrcháče, "zaručené zprávy" o momentálně zavřeném SPrcháči... :roll: Asi další pošuk, brácha Oskara Palánka, samozvaného ťapinkovského ombudsmana. :lol:
neznamy

Příspěvekod vulcan » pát 7. srp 2015, 16:43

neznamy píše: ..brácha Oskara Palánka, samozvaného ťapinkovského ombudsmana.

Oskar Palánek píše: Mám velkou radost že od pondělí budou princezny pracovat na nové adrese kde budou princezny v reprezentační budově odpovídající její kráse aby poskytovaly ještě kvalitnější služby. Na webových stránkách jsem četl že jako jediný salon bude vracet peníze za nedodržení ujednaných podmínek
nebo nedodržení stanoveného času.
Myslím si že to nebudou norníci zneužívat vždyt strávit hodinu v přítomnosti těch nejkrásnějších princeznen je jako se za života dostat na hodinu do ráje

Oskar Palánek si nejspíš dělá pr... , že je nějaký subík. Myslím, že to vše bere jen jako ironii. Občas mu ujede něco normálního.

viz Oskar Palánek:
Páni norníci kteří si stěžovali na princezny že jejich přání nechtějí vyslechnout mají nyní velkou šanci.
V Nádražní ulici Vás vyslechnou dokonale a na čas nehledí.

:D :D
vulcan

Příspěvekod jarjaroslav » pát 7. srp 2015, 21:51

lance7 píše:
vulcan píše:
cyklo píše: Dejte už pokoj!:) A nelustrujte si tady lidi furt, nevím co to je za blbý zvyk ..

cyklo,
to není lustrování, ale prospěšná zdravotní očista od podobných kecalů jako jsi Ty.
Jinak by to tady bylo jako v poradně u tety Sally.
xxx57

http://www.masher.cz/phpbb/viewtopic.php?p=87724#p87724

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(viz důvod založení tohoto vlákna)

lance7, měl jsem rád Tvé recenze a určitě jsem nebyl sám, nechceš se k psaní opět vrátit? Smysl tohoto tématu mi celkem uniká :twisted: ...
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod prince of Wales » sob 8. srp 2015, 0:11

Lance bych řekl že se jen tak nevrátí. Naštval ho totiž Vulcan a Lance cítí křivdu, pořád to je v něm. Už jen to že se po tak dlouhé době obě ozval a napsal zrovna semhle do tohoto tématu. Na tomhle gestu je vidět jak moc mu Vulcan hnul žlučí. Co si tak matně vybavuji slíbil že po Vulcanovi půjde dokud se mu to nepodaří. A až ho konečně najde tak ho sejme jako krtka. Prý jako tenkrát psal něco o tom že je vytrvalý cyklista a dokáže čekat na svou příležitost celou věčnost. Live to ride :lol:
prince of Wales

Příspěvekod sumiiik » sob 8. srp 2015, 15:23

jarjaroslav píše:lance7, měl jsem rád Tvé recenze a určitě jsem nebyl sám, nechceš se k psaní opět vrátit? Smysl tohoto tématu mi celkem uniká :twisted: ...

Vždyť už se ke psaní vrátil,opět s vervou sobě vlastní... :lol: :lol:
sumiiik

Předchozí

Zpět na Diskuse na téma