Pokud je ti 18+ zavolej, napiš a přijď mezi nás být úspěšná. Máme super kolektiv a bohatou klientelu
.Pokud jsi nezkušená, nevadí..Rády v začátku poradíme ...
Prostě luxus jen pro milionáře

http://www.agama-seznamka.cz/seznamka/1 ... 50&Ppg=100
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Pokud je ti 18+ zavolej, napiš a přijď mezi nás být úspěšná. Máme super kolektiv a bohatou klientelu
.Pokud jsi nezkušená, nevadí..Rády v začátku poradíme ...
Nabízíme práci na nejlepším privátu v centru Brna!! Nabízíme luxusní čisté, prostředí, přátelský kolektiv, ubytování zdarma, diskrétnost a velmi vysoké výdělky!!
Princeznička v OUTLETu poztrácela výplatu. KREDITKA ji v butiku ponechala ve štychu. Složenek je vážně fůra,místo ESPRIT...noční můra, peněženka v koutku pláče: "Nesmím ani do Mekáče! " Kdo mě asi zachrání ? Hledám pána na hraní ! Andělská tvář,bujné vnady, ústa,co si vědí rady, za bezvadný orálek - deset tisíc korunek.... ale prosím ...do konce,ať nejsem za pitomce. P.S. nekoušu,v běžným životě nerýmuju,těším se na odvážnou holčinu bez předsudků z Brna,Prahy i jinde...
Hledám štíhlou, ale silnou (vysportovanou) ženu, která má nádherné svalnaté nohy a ruce, ploché svalnaté břicho apod. (ne kulturistku, spíše fitness nebo dance), která by mi splnila trochu praštěné přání, a vzala by si mě do náručí a nosila mě. Nejde mi o sex ...
Hledám příjemnou slečnu nejlépe z Brna, která by se ráda seznámila s prý sympatickým, vysokým mužem. Pravidelněji, dle dohody, by se s ním scházela a prožila fajn chvíle za odpovídající odměnu pro Tebe. Představa, že za to ženě zaplatím mě vzrušuje. Splníš mi toto přání?
příjem:preventivní prohlídka a léčba je zaměřena na klystýr, výplach močového měchýře, fiziologické roztoky-napouštění koulí, injekce, cévkování, kastrace strangulačními kleštěmi, jehly, odběry (semene, krve, moči) urologické dilatátory...Brno
Základní info o privátu BELLA VISTA
Máme i nenafocené dívky!!
Hledáme atraktivní dívky od 18 let pro erotické masáže s prvky tantry a nuru masáží - výdělek několik tisíc denně!! Nejedná se o poskytování sexuálních služeb. Zaměření na seriozní a slušné klienty. Práce v luxusních prostorách s nádherným výhledem na Brno, v blízkosti business centra, obchodů a restaurací - umístění v diskrétní části budovy. Vhodné i jako brigáda ke škole, druhé zaměstnání ap. Rychle vydělané peníze! Možnost ubytování pro mimobrněnské dívky. Propagace na našich webech zdarma.
jarjaroslav píše:Casting... Stejně by mě zajímalo, jak vypadá na privátech "výběrové řízení". Pokud je majitelem muž, tak si to i dovedu představit
... http://www.sexno1.cz/cz/casting/
vulcan píše:jarjaroslav píše:Casting... Stejně by mě zajímalo, jak vypadá na privátech "výběrové řízení". Pokud je majitelem muž, tak si to i dovedu představit
... http://www.sexno1.cz/cz/casting/
jarjaroslav,
v SEX No. 1 je majitel/bača muž, jistý Kamil, prý lehce přihřátý.
Dříve měl privát Sexy Sluníčka.
houby casting, bere každou, která se tam vrtne
Ahoj, jsem Denisa a moc se těším že si užijeme zábavu a nespoutaný sex. Jsem mladá, sexy a neokoukaná slečna, která ti ráda zpříjemní čas u sebe na bytečku v opravdovém soukromí. Diskrétnost a čistota zaručena! Ráda se s tebou domluvím i na orálku bez !
Nová Elis 168/50/24 prsa č.1 je vždy při chuti a určitě Tě s žádným přáním nezklame. Orál bez, footfetish, lehké SM a jiné. Veškeré službičky po vzájemné domluvě a dle sympatií.
Nová Elis 168/50/24 prsa č.1...
Nová Elis 168/50/24 prsa č.1...
Nádherná Elis 23/167/50 prsa č.2 je dívka co ti splní všechny Tvé touhy a přání, má nádherné tělo a její nálada Ti vždy zpříjemní den. Můžeš za ní dojít na luxusní privátek v centru Brna s dobrým parkováním. Nabízí er.masáže, kl.sex, orál bez, 69, fisting, footfetish a jiné službičky po tel. domluvě a dle sympatií.
Uživatelé procházející toto fórum: prcan777 a 2 návštevníků