Hledat  

Marie, 775 244 040, Olomouc

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Marie, 775 244 040, Olomouc

Příspěvekod Zero » ned 15. črc 2007, 23:15

Pracoviště slovenky Marie,či Mary je v Olomouci,kousek od vlakového nádraží,ul.Zeyerova.Marie je ženou ve věku kolem 50,inzeruje v Profitu,kde bez rozpaků nabízí od klasiky ,až po anál.Ceny má 600/půl.hod, 1000/hod+ příplatky za různé nadstandarty.Postavu má oplácanou,prsa cca 2 - celkově dojem špatný.Čekal jsem ,že tento blbý dojem bude kompenzován nevšední aktivitou,ale i na tomto poli je výsledek docela chabý.Ale abych jen nekritizoval a nehanil - Marie je alespoň komunikativně přijatelná.Není to žádná ostrá Megera,která by hned sekýrovala a omezovala.V tomto směru na mne působila takovým klidným,pohodovým dojmem.Toť vše ,co mne zaujalo.Celkové hodnocení- úplný propadák,takže toto již nikdy více nemusím.
Zero

Stejná zkušenost

Příspěvekod mysh » úte 5. úno 2008, 13:07

Vyzkoušel jsem Marii před koncem roku 2007, myslím v listopadu, a podle mě taky úplný propadák. Byl jsem tam jen na skok, tak jsem vzal první, která byla ochotná dělat anál, a prohloupil jsem. Na to, že si za anál bere příplatek, tak se rozhodně ani nepokoušela předstírat nadšení, když jsem ho po ní chtěl. A taky to stálo za prd, nechala mě zasunout tak na centimetr a šlus. Radši jsem se co nejdřív udělal a vypadl. Mám rád starší ženy, ale tahle byla fakt nic moc. Která je podle vás v Olomouci nejlepší, abych si, až tam budu příště, spravil chuť?
mysh

Re: Stejná zkušenost

Příspěvekod Zero » sob 9. úno 2008, 14:43

mysh píše:Vyzkoušel jsem Marii před koncem roku 2007, myslím v listopadu, a podle mě taky úplný propadák. Byl jsem tam jen na skok, tak jsem vzal první, která byla ochotná dělat anál, a prohloupil jsem. Na to, že si za anál bere příplatek, tak se rozhodně ani nepokoušela předstírat nadšení, když jsem ho po ní chtěl. A taky to stálo za prd, nechala mě zasunout tak na centimetr a šlus. Radši jsem se co nejdřív udělal a vypadl. Mám rád starší ženy, ale tahle byla fakt nic moc. Která je podle vás v Olomouci nejlepší, abych si, až tam budu příště, spravil chuť?

Jednoznačně nejlepší ze starších dam je paní Zdena ,působící za Ternem.Zajdi si za ní, je to pohodová záležitost.Tel.najdeš v recenzích-už jsem tady o ní psal,pro jistotu 731 896 417
Zero

Zdena

Příspěvekod mysh » sob 9. úno 2008, 17:16

Díky, Zero, až budu příště v Olomouci, tak se zkusím s paní Zdenou domluvit.
mysh

Zdenka TOP

Příspěvekod iksan » sob 12. dub 2008, 13:46

Jo jo, Zdenka je dobrá když nemá na pilno a nikdy jsem tam na pilno nezažil bylo to příjemné čas tam není priorita. Jinak Mery je opravdu drsná zažil jsem před dvěma lety bylo upito, přesto jsem se oblíkl a šel
iksan

Příspěvekod terno » stř 23. dub 2008, 17:52

Bohuzel jsem nemel cas procist si tuto recenzi, takze jsem ji take navstivil. Bohuzel. Oblecena vypada jeste dobre, bez hader nic moc. Vykon slaby, cena vysoka (1000,- za OO,OB na pul hodky), navic tam trosku i zasmradlo. Vickrat nemusim. Jedine plus je ta komunikace.
terno

Zpět na Dívky mimobrněnské