|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Dobermann píše: pičo! před pěti lety někdo z mého okolí přišel na to, kdo tady jsem a než aby to použil proti mně, což se mohlo teoreticky stát, jsem to radši všechno smazal.
sweetmarion píše:... i když teď budu častěji off a nebudu mít prostor na blogování
Dobermann píše:Stačí se podívat kdy se ADR zaregistroval
nemesis000 píše:Hele, jak máš Ty nějaký názor, tak i já mohu mít názor, co jsem napsal.
Stačí se podívat na Tvé posty. Stejné vyjadřování, stejný slovník. A mazání postů tečkou.
Dobermann píše:Zatímco pedantským dodržováním velkého T (Ty, Tobě apod.) se tady vyznačuje ještě minimálně
jedna osoba. Vždycky mně to pobaví, když to čtu, tím velkým "T" se prokazuje úcta druhému člověku,
takže jsem nikdy nechápal, proč mi to Vulcane píšeš:)))
Nejlepší je, když člověk posuzuje okolí svojí optikou:)
sumiiik píše:Já taky píšu většinou velké T,celkem nerozlišuju komu je to určený.Takže třeba i velkýmu hovadu...![]()
Mám to tak jaksi ve zvyku,nevím proč.
nemesis000=vulcan![]()
![]()
To jsou mě ale věci![]()
![]()
To je jako Dobermann=ADR
jarjaroslav píše: Kdepak, jarjaroslav = sumiiik = nemesis000 = vulcan. Píši totiž také "T" nebo "V". Takže si tu vlastně komentuji své komentáře
...
sumiiik píše:Dobermann píše:Zatímco pedantským dodržováním velkého T (Ty, Tobě apod.) se tady vyznačuje ještě minimálně
jedna osoba. Vždycky mně to pobaví, když to čtu, tím velkým "T" se prokazuje úcta druhému člověku,
takže jsem nikdy nechápal, proč mi to Vulcane píšeš:)))
Nejlepší je, když člověk posuzuje okolí svojí optikou:)
Já taky píšu většinou velké T,celkem nerozlišuju komu je to určený.Takže třeba i velkýmu hovadu...![]()
Mám to tak jaksi ve zvyku,nevím proč.
nemesis000=vulcan![]()
![]()
To jsou mě ale věci![]()
![]()
To je jako Dobermann=ADR
Zpět na Dívky z Brna na masáže
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků