Hledat  

Rychlá noční improvizovaná návštěva slečny

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Rychlá noční improvizovaná návštěva slečny

Příspěvekod aposkreos » pát 24. črc 2015, 10:10

Ahoj borci,

udělejme si zde takové přehledné vlákno kontaktů pro následující situaci. Jste o víkendu v centru Brna v hospodě. Něco popijete, uděláte si dobrou mysl, společnost se rozejde na rozjezd, je kolem půlnoci a vám se chce smilnit. Ovšem nikoliv doma. Na to někoho sbalit v Charlies se už necítíte, nemáte na to čas a spíš si jen chcete v klidu nechat vykouřit a někomu postříkat obličej či tělo.

Za volant nemůžete. Tedy by to nemělo být daleko. Je noc, někdo musí zvedat telefon i přijímat návštěvy i v noci. Neměl by to být klasický bordel, šukat hodinu nevydržíte a pak taky ta útrata když tam vytuhnete... znáte někoho takového?

Já tohle kdysi zažil snad se Zuzkou z Merhautky: 608 617 761 ta je trochu provařená a nevím kam se přestěhovala. Nicméně není v okolí centra ještě někdo takový?
aposkreos

Re: Rychlá noční improvizovaná návštěva slečny

Příspěvekod Dobermann » pát 24. črc 2015, 13:27

soho
a kozí 9
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod sumiiik » pát 24. črc 2015, 14:34

Dobermann píše:soho
a kozí 9

A já bych volil konkurenci...
http://privatmia.cz/index3.php
Ale myslím že v době chytrých telefonů to zase takový problém nebude...
Teda pokud je člověk ještě schopný něco hledat. :lol:
sumiiik

Příspěvekod Dobermann » pát 24. črc 2015, 23:59

Já samozřejmě taky, kdybych věděl že má Mia noční provoz... Tím myslím po půlnoci až do rána
Dobermann

Příspěvekod sumiiik » sob 25. črc 2015, 14:59

Podle rozpisu má mít provoz cca do 3:00,což je podle mě docela dost.
Ale pokud kolega myslel ještě pozdní(časně ranní) provoz,tak to tam asi nebude...
sumiiik

Příspěvekod Dobermann » sob 25. črc 2015, 23:22

Však v pohodě Mia i Kozí jsou kousek od sebe, SOHO zase kousek dál... Je z čeho vybírat.
Dobermann

Příspěvekod retardator » úte 28. črc 2015, 22:30

Ta Mia nevím, asi jsem zrovna neměl štěstí když jsem volal okolo 1 ráno. Nikdo mi to tam nezvedal
retardator

Příspěvekod aposkreos » pon 3. srp 2015, 12:23

OK. Borci dík...

Já jsem onehdá v poměrně velké opilosti volal z města kolem půlnoci na různá čísla v mém nornickém telefonu a ozvala se taková baculka z Purkyňky a dokonce neměla nic proti tomu, abych přišel... no po těch devíti pivech to šlo... :twisted:
aposkreos

Příspěvekod Miaaa » sob 15. srp 2015, 18:54

retardator píše:Ta Mia nevím, asi jsem zrovna neměl štěstí když jsem volal okolo 1 ráno. Nikdo mi to tam nezvedal

Když bude zájem a nebudu ukamenována, ráda napíšu pohled z druhé strany a vysvětlím, kde je třeba zakopaný pes :wink:
Mia
Miaaa
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod jarjaroslav » sob 15. srp 2015, 19:00

Miaaa píše:
retardator píše:Ta Mia nevím, asi jsem zrovna neměl štěstí když jsem volal okolo 1 ráno. Nikdo mi to tam nezvedal

Když bude zájem a nebudu ukamenována, ráda napíšu pohled z druhé strany a vysvětlím, kde je třeba zakopaný pes :wink:
Mia

Jako snad jediná zde rozumně píšící žena určitě můžeš :wink: .
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod richter » stř 28. říj 2015, 10:31

608 617 761 Zuzana - tu jsem taky jednou při návštěvě Brna navštívil. Má pěkné černé dlouhé vlasy, ale to je asi její jediný dostatek. Jinak
rozkysaná baculka, prsa tak 5. příšerně oblečená, TAKOVÁ TUCTOVÁ.Já mám asi radši větší kozy. Má velkou sadu vibrátorů. Bylo fajn si s nima pohrát. Něco mi nesedlo. Byla nekomunikativní, o ničem moc přehled neměla. Pokoj hodnotím jako čistý, koupelnu taky.Sbírka vibrátorů byla fajn, ale jednou stačilo.
richter

Příspěvekod Kracmar » pát 30. říj 2015, 0:02

richter píše:608 617 761 Zuzana - tu jsem taky jednou při návštěvě Brna navštívil. Má pěkné černé dlouhé vlasy, ale to je asi její jediný dostatek. Jinak
rozkysaná baculka, prsa tak 5. příšerně oblečená, TAKOVÁ TUCTOVÁ.Já mám asi radši větší kozy. Má velkou sadu vibrátorů. Bylo fajn si s nima pohrát. Něco mi nesedlo. Byla nekomunikativní, o ničem moc přehled neměla. Pokoj hodnotím jako čistý, koupelnu taky.Sbírka vibrátorů byla fajn, ale jednou stačilo.

Že by se opět stěhovala? Na Jugoslávské byl pokoj slušný. Pak byla poblíž Špitálky v takovém sklepě, dost děs.
Kozy by šly, jen kdyby nechala je pořádně zpracovat.
Pokud má náladu, tak se dá s ní vydržet. Jinak je to s komunikací a ochotou špatné. Genius to opravdu teda není.
V případě nouze snad, jinak raději nechodit. Nejen pro fyzické dispozice. Je to baculka nevalně stavěná.
Kracmar

Příspěvekod petrjm » stř 4. lis 2015, 19:24

Souhlasim. Mio, napis ten pohled prosim.
petrjm

Příspěvekod Dobermann » stř 4. lis 2015, 22:31

hádám, že se žádné slečně nechce čekat do dvou do rána, až přijde smradlevej přiožralej borec. v tomhle je asi výhoda privátu,
přes den je těch ožralejch mizivé procento, zatímco ty holky po bordelech se asi k jinýmu, než smraďochovi, nedostanou:)
Dobermann

Příspěvekod aposkreos » pát 6. lis 2015, 13:46

Tak já to taky chápu, je to riziko, ale třeba já, když jsem ožralý, tak jsem hrozně roztomilý, hodný a přítulný, což by jistě nejedna dáma ocenila :-)
aposkreos

Další

Zpět na Diskuse na téma