Hledat  

Pavlínka,731 881 666,Olomouc

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Pavlínka,731 881 666,Olomouc

Příspěvekod Zero » pát 27. črc 2007, 20:17

Tak tento inzerát jsem naleznul v časopise Profit (www.profit-inzerce.cz).
Divné na něm je to ,jak je přehnaně "výhodný" : " 400Kč/hod,19 letá,,miluji kouření až do konce....." atd.atd. Bylo mi to divné a tak jsem zavolal na uvedené číslo.Tam se ozvala jen hláška "mám změněné číslo na 909 707 909"!
Jen se ptám - není to náhodou "vysocetarifované číslo" ,kde se platí cca 50 Kč/min?!?
To si ty baby myslí,že chlap je totální debil a bude ji tam volat?
Pokud se mýlím,tak se teda erosence hluboce omlouvám.
Zero

Příspěvekod Redrum » pát 27. črc 2007, 21:23

Jasne ze jo, co vis jake je procento, kteri tam fakt zavolaji? Kdyby to neprosperovalo tak tam ty inzeraty nejsou.
Redrum

Re: Pavlínka,731 881 666,Olomouc

Příspěvekod david2 » pát 27. črc 2007, 22:32

Zero píše:Tak tento inzerát jsem naleznul v časopise Profit (www.profit-inzerce.cz).
Divné na něm je to ,jak je přehnaně "výhodný" : " 400Kč/hod,19 letá,,miluji kouření až do konce....." atd.atd. Bylo mi to divné a tak jsem zavolal na uvedené číslo.Tam se ozvala jen hláška "mám změněné číslo na 909 707 909"!
Jen se ptám - není to náhodou "vysocetarifované číslo" ,kde se platí cca 50 Kč/min?!?
To si ty baby myslí,že chlap je totální debil a bude ji tam volat?
Pokud se mýlím,tak se teda erosence hluboce omlouvám.
Je to známá finta.Kdyby inzerovala s tel. č. 909707...., musela by tam napsat, že je to číslo se zvýšeným tarifem, v tomto případě - 70Kč za min. To by jí málokdo zavolal. Takto tě naláká zavolat na číslo narmální a až na něm ti sdělí, že máš volat 909...... . Tím mnohé zblbne a ti zavolají a navíc tak není povina tě uvědomit o tom, že budeš platit, třeba těch 70 kaček za minutu. Mám jednu známou, která takové číslo má propůjčené od chlapa, který takových čísel vlastní několik a z uskutečněných hovorů jim nějaké malé procento platí. Ona má normální práci a pouze si tak přivydělává. Určitě je blb ten, kdo se nechá nachytat a volá tam. I tak se dnes dají bez námahy provětrávat peněženky.
david2

Zpět na Dívky mimobrněnské