Hledat  

adf.ly

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

adf.ly

Příspěvekod Fuckingshit » ned 3. led 2016, 14:37

Ahoj, v poslední době se na seznamkách hojně vyskytují inzeráty s následným odkazem na http://adf.ly/ Jelikož jsem od přírody nedůvěřivý na cokoliv podezřelého kliknout, mohl by někdo fundovaný osvětlit, co se pod těmito odkazy skrývá? A máte někdo zkušenost s těmito inzeráty? Povedlo se někomu s dotyčnou sejít, nebo je to nějaký fake a jde tam pouze o ten "klik"?
Fuckingshit

Re: adf.ly

Příspěvekod acx » ned 3. led 2016, 23:43

Fuckingshit píše:Ahoj, v poslední době se na seznamkách hojně vyskytují inzeráty s následným odkazem na http://adf.ly/ Jelikož jsem od přírody nedůvěřivý na cokoliv podezřelého kliknout, mohl by někdo fundovaný osvětlit, co se pod těmito odkazy skrývá? A máte někdo zkušenost s těmito inzeráty? Povedlo se někomu s dotyčnou sejít, nebo je to nějaký fake a jde tam pouze o ten "klik"?

Pochopitelně nějaký pablb si přivydělává, maximálně je za tím nějaká placená seznamka. :evil:

Vyhledáno na internetu :

Web jednoho šíleného psa
Adf.ly – systém, který vyplácí!
Autor: pes502 | Publikováno: 3/07/2012 Rubrika: Internet

Dnes to bude trošku netradiční. Rozhodl jsem se, že se s vámi podělím o systém na zkracování linků, který opravdu vydělané peníze vyplácí. Tudíž se nejedná o žádný SCAM.

Adf.ly je něco jako zkracovač odkazů. Vložíte odkaz a zkrátíte jej. Po kliknutý na zkrácený odkaz se otevře stránka, která zpravidla obsahuje reklamu, zde musíte asi 5 vteřin vytrvat a poté kliknout na tlačítko CONTINUE, které vás přesměruje na konečnou, vámi zkrácenou stránku.

Za každé toto přesměrování získáte určitou finanční odměnu (v závislosti na geolokaci daného návštěvníka). Po dosažení výplatního minima – 5$ vám systém automaticky peníze vyplatí na PayPal či Payza.

Před časem jsem se rozhodl tento systém vyzkoušet a proto jsem umístil zkrácené odkazy na jeden z mých webů. Včera mi byla odeslána výplata, tudíž mohu opravdu potvrdit, že systém funguje a nabízí celkem snadnou možnost výdělku.

Kromě klasického zkracování odkazů jsou zde k dispozici další možnosti, které vám ušetří čas a zvýší zisky. Jedná se například o script, který po umístění do kódu stránky automaticky návštěvníka nejprve přesměruje na Adf.ly a odtud teprve zpět na stránku. Pokud tedy máte stránku, která má stovky nebo tisíce návštěv denně, je velmi jednoduché takto vydělat nějaké peníze. Dále je zde k dispozici API rozhraní, takže si můžete linky zkracovat sami a velmi jednoduše a rychle.
acx

Re: adf.ly

Příspěvekod Fuckingshit » pon 4. led 2016, 0:43

Tak to by sedělo. Ze zvědavosti jsem na jeden odkaz kliknul s tím, že si pravděpodobně stáhnu nějakého trojana a strávím další půl hodinu s jeho odstraňováním...
Po zobrazení reklamy jsem byl přesměrován na uloz.to na soubor rar, který obsahoval fotky poměrně pěkné děvy - polocigošky, do které bych klidně šel, nebýt detailu, že fotky byly focené v roce 2009. Na inzerát samotný samozřejmě nikdo nereagoval, když jsem odpověděl. Takže dík a neklikat! :-)
Fuckingshit

Zpět na Diskuse na téma