tak tedy k te slecne... sidlo ma na Božetěchově 69 (doporučuju najit na mapě protože to číslování je na kkt tam a ten panelak je dost zašity... číslo na ni by mělo být 723 885 998
no jak to asi probehlo. prisel sem k baraku kde se provadela rekonstrukce tak sem se toho trosku zdesil ale co rek em si uvidim... no prisla mi otevrit holka, vek tak cca 28 tipuju blondyna... po obliceji asi e takova ze by se clovek za ni hned ohlidnul, ale nic kvuli cemu bych se otocil a zdrhal...domluvili sme se na cene... tak cenik ma asi takovyto pul hodky 1000 v tom kour (bez) priplatek za polykani 200 anal za 500 no sel sem se osprchovat - sprcha tak nrmal zadny luxus klasicke panolakove jadro rucniky byli ok cistota taky... no pak se sla osprchovat ona a ja se za ni prisel podivat jak se sprchuje... pri tom uz sem byl nahy tak kdyz sem tam tak stal tak mne ho zacala jen tak

jen tak na chvilku.. pak sme sli do vedlejsiho pokoje jde je kreslo televize a na zemi madrace... sedl sem si do kresla a nechal ji at si klekne a kouri mne... to delal cca 10 min a musim uznat ze fakt pekne... no a jak tak kourila tak sla postupne niz a niz a ja se ji tak jako nastvoval tak ze mne prva cucala koula a pak zajizdel ajazykam aj niz... a dal.. az se ostala k analku kterej pekne lizala a roztahovala mi sama zadek... to uz sem v tom kresle lezel na zadecha snohama v lufte

byl to doost zajimavy zazitek no delal to fakt s chuti a bylo videt ze ji to bavi pak me teda dal dokourila a vse hezky spolkla (a ze sem tam toho mel

) no pak kourila dal a slisme i na chvilku na tu madraci tam mne to ale nebralo tak sem se podival jak si to dela este sama a pri tom si pohonil a pak nechal est epokourit... no co rict cas mel apresne nastaveny na pul hodky - budik a ten dodrzela ale musim rict ze do posledni chvile jela jak diva a ta pulhodka bohate staila.. po tom vsem kdy sem ji predem dal litr za u pulhodku si rekla este o 200 za polykani i kdyz do toho sem ji nenutil ani to po ni nevyzadoval.. ale bylo to pekne tak sem nikterak neprotestoval (stejn bych ji za tenzazitek ty 20 kila dal i jen tak) no tak shrnuti slecna vzhled 2- privat (panelakovy byt) 2- pristup ke vsemu 1+ celkove 1 priste prijdu na analek zase:-) uz se tesim