Hledat  

Praha Mazlivé Studentky - Barunka 737542349

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Praha Mazlivé Studentky - Barunka 737542349

Příspěvekod Ondiii » stř 8. říj 2014, 3:26

Když tu čtu ty trapné flejmy, tak napíši něco informačně hodnotného.
V pze jsem vychytal ubytování bez internetu, moje favoritky navybírané předem (z Bebosu a ještě pár se v rukávu) měly zrovna volno, tak jsem sháněl něco "narychlo". S aktuálním menu ve známém podniku poblíž Jiřího z Poděbrad jsem příliš spokojen nebyl - opět potenciální favoritky nebyly v seznamu momentálně aktivních. Ze zoufalosti jsem si vybral slečnu Nesmělou Barunku.
Podle fotek mne příliš nezaujala - nejsem moc na typy kytara / hruška. Ale jak píši, povinnost zprznit Prahu prostě byla. Objednání dle tradic Mazlivek = vše OK, jako dobře namazaný stroj. Zazvoním na Karkulky , 3 minuty před domluveným termínem. Slečna ready, býk vpuštěn do arény. Otevírá mi brunetka. Nedá se říci, že má nějaký standardní obličej, ale něčím velmi zajímavý. Myslím, že by zaujala snad všechny. Opět oproti fotkám na webu jednoznačný plus. Barunka má mírný, ale opravdu mírný předkus. Nevím, zda-li to má naučené, ale působila opravdu nesměle. Postava: ona obávaná kytara se vůbec nekonala. Nemá širokou pánev, jako to vypadá na fotkách, ale velmi útlý pas. Štíhlé, dlouhé nohy, prsa dopovídají fotopředloze. Na její věk se to ještě dá, ale časem bude mít problémy. Má je spíše měkčí, ale fakt echt čtverky. Snad ušetřený peníz v pokročilém věku vloží správným směrem. Ohledně roků má jen mírně přetočený tachometr - řekl bych, že je to čerstvá dvacítka, což je OK.
Cena 1200/czk/hodina, počítáno po připravenosti obou. Extras cosi za líbání a jemný fisting= 3 prsty prej. Ani jednu věc jsem nechtěl. Ve standardu má, jak je u mazlivek standardem, OB do konce, takže pro mne líbání nepřichází v úvahu. Akce samotná - koupelna velká, ručníky také. Po sprše (společnou nikdy nepožaduji) se šla opláchnout Baruna. Přišla v parádní přilnavé minisukýnce, kde vynikl její pas. Barča má pěkný a pevný zadek, žádná Venuše ani chlapácký. Vlasy rajcovní - zdravá, dlouhá černá hříva po výše zmiňovaný zadek. Opravdu radost pohledět. Na rozehřátí jsem se chtěl nechat vykouřit. Poctivá ústní práce, do krku ne, ale dobrých 10 cm se tam vešlo. Přihoňuje pouze okolo kořene, takže bezva. Zpočátku šly mírně cítit zuby, ale po pár desítkách sekund se jí papula roztáhla a vše OK. Využil jsem standardního balíčku a vše šlo do úst. Za orál dávám 4 hvězdičky z pěti. Poté jsme plkali. Zpočátku zde byla její nesmělost, ale našli jsme společné zájmy a záliby, takže ve finále přátelské popovídání, žádné povrchní kecy. Asi to bude zavánět Vulkanizací, ale z rezervované holky se stala usměvavá kámoška. I podle averbální komunikace jsem si všiml, že jsem jí byl sympatický. Barunka má velice hebkou kůži, jak miminko a velice pěkně voní, její feromony mi naprosto sedly. Při pohledu na hodiny T-20min přišel čas na druhé kolo. Nechal jsem ji na koníčka. Zvládala to opravdu dobře - od některých mě to bolí. Neviděl jsem důvod měnit polohu, její prsa na koňovi vypadala opravdu dobře (a to nejsem horňák), tak jsem si hezky pohrál. Líbat ani sahat dnu jsem při předehře nezkoušel - co je dáno, to je dáno. Po zaplnění kondomu jsem byl lehce popohnán jít do sprchy, ale vzhledem k tomu, že jsem byl po sprše obou na pokoji hodinu a čtvrt, jsem se nátlaku nijak nebránil. Už potřebovali uvolnit cimru pro dalšího pacienta. Následovala sprcha č. 2 a polibek na cestu a spokojená cesta dom.
Resume - Až budu v pze, tak mám základní pilíř a rád se vrátím. Brno nevedu, není tu co k vidění. Těch pár dobrých má lidí až až.
Ondiii

Praha Mazlivé studentky Barunka 773 098 935

Příspěvekod vulcan » čtv 9. dub 2015, 0:40

Mazlivé studentky Barunka 773 098 935.
Mazlivé studentky mají nyní 2 filiálky, jednak původní Lucemburskou, a pak Sezimovu v Nuslích.
Domluva s telefonistkou dobrá (občas se tam střídají a některá je dost horší).
Barunku jsem už dříve 2x navštívil, ale už před delším časem, zhruba před 2 lety, když začínala a byl jsem zvědav, jak se změnila.
Popisně - dívka stále udává 18-19 let, ale je jí více. Nicméně vypadá celkem mladě, postava štíhlá, typu hruška, kytara, jak psal kolega přede mnou. Má úzký pas, širší boky, silnější stehna, prsa spíše 3, ale hodně nepevná, pokleslá.
Dlouhé, černé vlasy, obličej má takový zvláštní, asi není prototyp Miss, ale pro mne i vzhledově sympatická dívka.
Domluva na hodinu, 1200 Kč . Společná sprcha, trochu špásování v dost hrozné koupelně u Mazlivek.
Celkově se příliš nezměnila, ale působí na ni trochu vyhoření, burn out syndrom. Zkrátka je už celkem, s prominutím, ojetá a privátně vyčerpaná. :wink:
Má spíše submisivní projev, vyhoví, ráda se nechala prstit, pěkně dráždit. OB jsem nechtěl, vše raději s ochranou, sexování jsem si užil, Barunka se umí nastavit a nechat si naložit, stručně a jasně. Čas dodržen.
pha_Barunka_MS.jpg
pha_Barunka_MS.jpg (19.47 KiB) Zobrazeno 25495 krát

Celkově ani nevím, zda bych doporučil. Já byl spíše spokojen, ale dáno tím, že dříve jsme spolu měli docela dobrá setkání, pamatovala si. Nejspíš ale pro velkou většinu norníků může působit jako privátem unavená dívka.
vulcan

Re: Praha Mazlivé Studentky - Barunka 737542349

Příspěvekod partyzan+ » čtv 18. úno 2016, 11:34

Brácha mi nechal bejvák na Jagellonské a já se pracovně za pár dní se přesouvám do Prahy na delší čas, tak mi doporučil chodit do privátku Mazlivé studentky a dal mi nějaké karty na vstup, on tam chodil a chválil si to, radil, abych se vykašlal na Brno a šel za za lepším, ale podstata je v tom, že se chci zeptat na Hanku nebo Pavlínku, obě mají zelené oči a to mě rajcuje, znáte je někdo a je v tom privátku čisto ? dík za info krpolák :D
partyzan+

Příspěvekod acx » čtv 18. úno 2016, 22:57

partyzan+ píše:Brácha mi nechal bejvák na Jagellonské a já se pracovně za pár dní se přesouvám do Prahy na delší čas, tak mi doporučil chodit do privátku Mazlivé studentky a dal mi nějaké karty na vstup, on tam chodil a chválil si to, radil, abych se vykašlal na Brno a šel za za lepším, ale podstata je v tom, že se chci zeptat na Hanku nebo Pavlínku, obě mají zelené oči a to mě rajcuje, znáte je někdo a je v tom privátku čisto ? dík za info krpolák :D

Nejlepší by bylo, aby ti brácha přenechal byt ve Vladivostoku. :lol:
acx

Příspěvekod partyzan+ » sob 20. úno 2016, 17:23

Občas jsem na vážkách zda jsi chlap nebo baba, zima mi nevadí , jen ho vytáhnu a nezmrznu he krpolák --:o --:o
partyzan+

Příspěvekod acx » ned 21. úno 2016, 13:04

partyzan+ píše:Občas jsem na vážkách zda jsi chlap nebo baba, zima mi nevadí , jen ho vytáhnu a nezmrznu he krpolák --:o --:o

můžeš hádat. :D já nemyslel zimu, ale čím dál, tím líp. :lol: Je jasné, že na nic jiného, než na vytáhnutí ho nemáš. :wink:
acx

Příspěvekod partyzan+ » úte 23. úno 2016, 10:59

Hele, konkrétně, jsou tam dobré holky, můžeš konečně něco k tomu povykládat ? Nebo nic nevíš ? --:o
partyzan+

Příspěvekod partyzan+ » sob 5. bře 2016, 10:48

včera jsem tam byl, není to špatný, akorát že se střídají, nemusíš dostat tu co chceš, ale která tam je, koupelna nic moc, zatím průměr krpolák --:o
partyzan+

Příspěvekod yukon » pon 7. bře 2016, 19:50

partyzan+ píše:včera jsem tam byl, není to špatný, akorát že se střídají, nemusíš dostat tu co chceš, ale která tam je, koupelna nic moc, zatím průměr krpolák --:o

Měl jsi se vykoupat doma čuráku :!:
yukon

Zpět na Dívky mimobrněnské