Tolik chyb v jedné větě...

|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ahoj, hledám tu solventního a milého muže na úrovni na diskrétní milenecký vztah bez zásahu do soukromí za 50-100tis mesíčně. Nejlépe nekuřák. Ti co hulí jako fabrika mi ani nepište, díky. Mám ráda, když mi muž voní, nikoliv smrdí. Nabízím ti za to mou milou a příjemnou společnost a krásný sex, který si umím užívat, se mnou se nudit určitě nebudeš. Těším se na odpovědi. Zdraví vášnivá, štíhlá i sexy 19ctka
sumiiik píše:Kdopak do toho půjde???
Jenom 50-100 tisíc měsíčně...![]()
Já bych šel,ale hulím jako fabrika takže bych v konkurzu neuspěl...Ahoj, hledám tu solventního a milého muže na úrovni na diskrétní milenecký vztah bez zásahu do soukromí za 50-100tis mesíčně. Nejlépe nekuřák. Ti co hulí jako fabrika mi ani nepište, díky. Mám ráda, když mi muž voní, nikoliv smrdí. Nabízím ti za to mou milou a příjemnou společnost a krásný sex, který si umím užívat, se mnou se nudit určitě nebudeš. Těším se na odpovědi. Zdraví vášnivá, štíhlá i sexy 19ctka
https://www.amateri.com/cs/user/1454396
lance7 píše:Tak těch 50 litrů za měsíc nemusí být zase tak moc. Záleží pouze jak ta hvězda vypadá a kolikrát by se měsíčně šukalo, že...
Breaky píše:Pod 10 000 to beru jako urazku, jsem TOP
Mildik píše:Breaky píše:Pod 10 000 to beru jako urazku, jsem TOP
Možná se tyhlety holky moc dívaly na fake "reality" videa typu Public Pickups (česky mluvené s anglickými titulky), kde kameraman a nabíječ v jedné osobě přemlouvá rádoby náhodnou "amatérku" k sexu, začíná 2.000 za odhalená prsa a končí neodmítnutelnými 16.000 za jednorázový sex (bez ochrany), a myslí si, že je to běžná cena.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků