Hledat  

Dianka 774383266

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Dianka 774383266

Příspěvekod paul40 » sob 12. bře 2016, 17:39

Privát na Maninách, v Holešovicích, jeden ze dvou Eskort69.cz. Holka se mi na fotkách zamlouvala, v sobotu v jedenáct volám, jestli se můžu stavit. Žádný problém, po pár minutách mi otevřela Diana v riflích a ve svetru. V první chvíli jsem si všiml velkých krásných očí a nádherných vlasů. Za dveřmi mi podala ruku, představili jsme se, tvářila se nezaujatě, ve výtahu ani slovo, přemýšlel jsem, že se na to vykašlu. Pak jsem si řekl, že zkusím aspoň půl hodiny, holka to je krásná. Chtěla 800, orál bez za 500 jsem nechtěl, za líbání chtěla 300. Přinesla peníze zpátky a ukázala sprchu. Pořád naprosto odtažitá. Sprcha pěkná, čistá, na pračce pěkná hromada použitých ručníků, asi z předešlého dne. Po mně šla do sprchy Diana a za chvíli se na pokoj vrátila úplně jiná holka. Usměvavá, příjemná. Hned se začala líbat (skvěle), vzala mi ho do ruky, nějaké zdvořilostni fráze, sama začala orál, já mohl s rukama všude. Zeptala se mně, jak to mám rád, tak jsem jí to předvedl. Po prvotním špatném dojmu, jsem byl nakonec rád, že jsem neodešel. Holka je to mladinká, inzeruje dvacet, podle netu a znalostí jazyka jsem věděl, že bude z východu. Je z Moldávie, trochu exotické rysy, žádná ukraina. Mluví moc pěkně česky, vypadá skvěle, rád jí příště budu věnovat víc času.
paul40

Zpět na Dívky mimobrněnské