|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
VáclavI píše:Pánové, doprčic, neřešte hovadiny a pište k podstatě. Jestli jde o promo, či něco jiného mě je to jedno.
A teď to podstatné. Dotyčnou "masérku" jsem okusil a můžu napsat toto: Opravdu velmi sympatická MILFka, prostě pěkná, pěkný úsměv (žádný schnilý zuby), upravený nehty, voňavá, prostě ženská, která o sebe pečuje!!!!!!!!!! Postava dobrá, pěkně tvarovaný zadeček, ale abych napsal božská, tak by to (pro mne) chtělo silikony č. 4. Chlapi masáž byla/nebyla, byla hlavně dobrá mrdačka... šukal jsem jí na matraci, na lehátku, užil jsem si to a ona velmi dobře "předstírala", že taky. Je to typ ženské, že když si "sednete", pak ji šukáš celou hodinu. Pokec taky dobrý...
Celé by to bylo takřka dokonalé až na jednu, strašně podstatnou, chybu. Chtěla to dělat bez gumy!!! Toto se mi ještě nestalo, vždy vyžaduji gumičku, ale ona jak byla na mě a masírovala mě, tak si ho tam šupla a bylo. Potom jsem jí řekl, že opravdu chci gumku, ona na to, že se nemusím bát, že ví co dělá.. No potom se mi dole objevily nějaký pupínky, naštěstí po týdnu zmizely.
Nebýt tohoto, tak jsem u ní zase. Borci opravdu je potřeba používat tu hlavu co máme na krku!!!
hardysek píše:Předchozí příspěvek zůstal.
Pupínky ,,zmizely".
,,tak si ho tam šupla a bylo". Ona dělala, co jsem měl dělat?
goldenBEA píše:Tady se opravdu není čemu divit, pán přijde něco si prožije, zažije, odchází spokojený, nadšený, jako znovuzrozený a ve finále Vás za zády pomluví a napíše i to co pravda není aby pošpinil dotyčnou.
goldenBEA píše:Tady se opravdu není čemu divit, pán přijde něco si prožije, zažije, odchází spokojený, nadšený, jako znovuzrozený
goldenBEA píše:ve finále Vás za zády pomluví a napíše i to co pravda není aby pošpinil dotyčnou.
goldenBEA píše: Vám se člověk tady vůbec nezavděčí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 návštevníků