Hledat  

Riziko při "masáži"

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Riziko při "masáži"

Příspěvekod Martan00 » pon 4. dub 2016, 17:12

Ahojte,

jsem nezkušený a nikde jsem nic moc nenašel. Skočil jsem si na masáž (ve výsledku rychlý vyhonění)

Je možné takto chytnout nějakou nákazu, když jsem se před tím oholil a při honení sem neměl kondom?

díky za odpovědi
Martan00

Re: Riziko při "masáži"

Příspěvekod nortex5 » pon 4. dub 2016, 21:58

Je to bohuzel mozne. Napr. chlamydie se daji chytit i z kontaminovanych predmetu. Zalezi jak je na tom maserka s hygienou a jestli odmitne nekoho, na kom vidi nejake podezrele priznaky, o cemz ale pochybuji. HIV ti ale nehrozi.
nortex5

Příspěvekod Martan00 » pon 4. dub 2016, 22:42

Jej teď si o tom čtu. Jednou sem zkusil černošku, jednou masáž, oboji stálo za hovno a ty nervy... Toto není koniček pro mě. Radši budu chytat motýly než chlamidie. Na sbírku chlamidii žádnou selku nesbalím.
Martan00

Příspěvekod acx » úte 5. dub 2016, 11:06

Martan00 píše:Jej teď si o tom čtu. Jednou sem zkusil černošku, jednou masáž, oboji stálo za hovno a ty nervy... Toto není koniček pro mě. Radši budu chytat motýly než chlamidie. Na sbírku chlamidii žádnou selku nesbalím.

Ty jsi asi na masochista. :lol: Černošky? Až na vzácné vyjímky k ničemu. :mrgreen: A masáž ? Pokud jsi tam šel jen kvůli vyhonění, tak to jsi si mohl udělat doma a kvalitněji. :lol: A pokud si myslíš, že "masérky" umí masírovat? Proč by potom honily. :oo:

Pokud by jsi na to měl být, tak předpokladem je kvalitnější výběr. 8) Když si koupíš malé boty, tak to neznamená, že neumíš chodit. :D
Zatím se trestáš sám :P a nakazit? Pokud se už u takové masáže bojíš nákazy, tak jsi teprve beznadějný případ kdekoliv jinde i v běžném životě. :lol: Raději si ho nech amputovat. :wink:
acx

Příspěvekod nokid » úte 5. dub 2016, 11:25

Nesmějte se začínajícímu lovci motýlů...
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod acx » úte 5. dub 2016, 12:53

nokid píše:Nesmějte se začínajícímu lovci motýlů...

Já se nesměji, já ho provokuji ... . :wink:
Začínající lovec motýlů ? Já pochopil, že končící :mrgreen: a lovec? Kdo očekává, že nejlepší motýlci mu vletí jen tak do síťky, není lovec. 8)
acx

Příspěvekod Martan00 » úte 5. dub 2016, 13:56

Zkusit černošku jsem chtěl.
Zkusit masáž jsem chtěl.
Co jsem nevěděl, že holky, který si tuhle práci vybrali, tuhle práci nesnáší. Takže přístup oproti slibům v inzerátu je víc než jen odlišný.

+to riziko je neskutečně vysoký, když jde chytnout nějakou srandu i přes ručník, stojí to za hovno

Chápu, že zkušenej privátník ze mě má prdel, ale nevyprovokuje mě to. :D 8)
Martan00

Příspěvekod acx » úte 5. dub 2016, 16:13

Martan00 píše:Zkusit černošku jsem chtěl.
Zkusit masáž jsem chtěl.
Co jsem nevěděl, že holky, který si tuhle práci vybrali, tuhle práci nesnáší. Takže přístup oproti slibům v inzerátu je víc než jen odlišný.

+to riziko je neskutečně vysoký, když jde chytnout nějakou srandu i přes ručník, stojí to za hovno

Chápu, že zkušenej privátník ze mě má prdel, ale nevyprovokuje mě to. :D 8)

Nepochopil jsi, jen tak přes ručník je to velmi nepravděpodobné a asi tak stejné jako v bazénu, sprše, welness, na přehradě, dokonce na sedadle v hromadném prostředku, ... .
Nikdy nemáš jistotu, že nic nechytíš. Co můžeš a pokud chceš žít, tak s určitým rizikem budeš muset počítat, jinak celý tvůj život bude stát v tomto směru za hovno. :(
acx

Příspěvekod nokid » úte 5. dub 2016, 16:55

Ostatně život sám je vůbec nejrizikovější aktivitou. V celých 100% končí smrtí.
Klasik, nevím už který
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Zpět na Diskuse na téma