Hledat  

prostějov - Karin

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

prostějov - Karin

Příspěvekod ShadowFiend » stř 13. dub 2016, 22:14

Ahojte, chci se zeptat jeslti tu je někdo z okolí PV a byl/zažil privát v PV Privátek Prostějov? Dost dlouho mě tam láká slečna Karin, která tam píše že ji je 20 a ty fotky..luxus..ale nemám jaksi na to ji zavolat a tak, protože nemám s privátem žádné zkušenosti a tak.
Tak se chci zeptat na nějaké rady typy co dělat nedělat a takhle a kdo zná tenhle Privát, tak jestli je to fajn nebo ne? Děkuji moc za odpovědi ! a je mi 19 a panic...
ShadowFiend

Re: prostějov - Karin

Příspěvekod jarjaroslav » stř 13. dub 2016, 22:49

ShadowFiend píše:Tak se chci zeptat na nějaké rady typy co dělat nedělat a takhle a kdo zná tenhle Privát, tak jestli je to fajn nebo ne? Děkuji moc za odpovědi ! a je mi 19 a panic...

Rad a tipů najdeš na fóru celkem hodně. Mrkni na témata vytvořená Tvými předchůdci, např. "rady novicům", "Panic", "poprvé/dívky/dotazy", "Prosim o radu", "poprvé na privát"... :wink:
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod vulcan » čtv 14. dub 2016, 14:19

ShadowFiend píše:Ahojte, chci se zeptat jeslti tu je někdo z okolí PV a byl/zažil privát v PV Privátek Prostějov? Dost dlouho mě tam láká slečna Karin, která tam píše že ji je 20 a ty fotky..luxus..... a kdo zná tenhle Privát, tak jestli je to fajn nebo ne? Děkuji moc za odpovědi ! a je mi 19 a panic...

Shadow of Fiend,
zachovej klid a raději si najdi a užij nějakou spolužačku, budeš na to vzpomínat určitě víc než na návštěvu na privátě.
Jinak privátek v PV na Dolní je dlouho působící, poměrně dobrý. Ta slečna Karin, ta má určitě dost více než 20, a pamatuj, že fotky většinou přidávají na kráse. :idea:
vulcan

Příspěvekod ShadowFiend » čtv 14. dub 2016, 15:47

ShadowFiend píše:Ahojte, chci se zeptat jeslti tu je někdo z okolí PV a byl/zažil privát v PV Privátek Prostějov? Dost dlouho mě tam láká slečna Karin, která tam píše že ji je 20 a ty fotky..luxus..ale nemám jaksi na to ji zavolat a tak, protože nemám s privátem žádné zkušenosti a tak.
Tak se chci zeptat na nějaké rady typy co dělat nedělat a takhle a kdo zná tenhle Privát, tak jestli je to fajn nebo ne? Děkuji moc za odpovědi ! a je mi 19 a panic...

Bohužel, už nejsme student, takže už makám, a já nejsem Johny Depp, a nejsem tintitko, takže ani žádná neměla zájem nebo tak, takže tohle je pro mě asi jediná volba..
A jinak s tím počítám, že ji 20 nebude.. Ale přes 40 si myslím že též ne.. a když říkáš, že je dobrý, tak to zkusím teda :) Díky moc
ShadowFiend

Příspěvekod vulcan » čtv 14. dub 2016, 20:11

ShadowFiend píše: Bohužel, už nejsme student, takže už makám, a já nejsem Johny Depp, a nejsem tintitko, takže ani žádná neměla zájem nebo tak, takže tohle je pro mě asi jediná volba..
A jinak s tím počítám, že ji 20 nebude.. Ale přes 40 si myslím že též ne.. a když říkáš, že je dobrý, tak to zkusím teda :) Díky moc

Ohledně toho privátu v PV, nevím, jak to je nyní s aktuálními slečnami, ty neznám. Dříve to bývalo v pohodě , jak slečny, tak domluva. Ale je to tak 2-3 roky zpět.
Je to tvá volba, ale stejně si myslím, že i když nestuduješ a nejsi dokonalý či tintítko, tak se dá sehnat dívka přiměřených nároků a v pohodě si to s ní užít , myslím tím vstup do sexuálního života :wink: .
Na privátu je to trochu loterie, pokud nemáš zkušenosti, můžeš narazit (ne každá má trpělivost). Ale rozhodnutí je na tobě.
vulcan

Zpět na Dívky mimobrněnské