Vybral jsem si Niki -773150465.Lákaly mě ty její kozy.Měl jsem dojed na místo a následně volat na zvonek z auta., abych po obdržení informace mohl co nejrychleji mohl nenápadně zmiznout v baráku, to se mi líbilo. Dorazil jsem tedy k cíli bytu, dveře se otvírají a Niki v šatech. Odpovídá fotkám odpovídá vysoká, hodně kozatá baculka, odhadem věku do 42 let. Zeptala se zda zůstanu. Obyčejná milfka, hoka krev a mléko, prostě to mám rád. Řekla pojď do pokoje (kromě postele, sedátko a nízké skříňky, nabízí možnost vody nebo kávy.Dostávám ručník a jsem navigován do sprchy. Ptám se na zakázané praktiky a příplatky - prý se nelíbá a vše s, příplatky nemá. . S ohledem na čas pul hod bylao po chvíli kunda mokrá,poštěvák větší jak standart, převaluje si mě na záda, nasazuje gumu a věnuje se tomu dole, který již stojí v pozoru. Není potřeba dlouhé práce a oba se shodneme, že je na čase popojet. Rovnou plynule zezadu, začíná v divokém tempu přirážet a zpomalit moc nešlo a tak trval zásun do vyvrcholení všehovšudy asi osm minut, což byla v tomto případě škoda . K tomu ta její rajcovní mluva. Následovalo hlazení a povídali jsme si a to docela příjemně. Při loučení pusa a domluva, že se možná ještě někdy uvidíme. Čas byl určitě něco přes 30 min.
Takže za mě je dost možné, že se se s Nikčou možná ještě uvidíme