http://www.namasaz.cz/eroticky-masazni- ... iska-8109/
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Cruyf píše:Dorisku jsem kontaktoval a když mi řekla, za co všechno má příplatky, tak jsme končili na 2.000Kč za masáž, což je trochu přehnané. Jsou tam tři holky a mají stejnědrahou nabídku.
Max49 píše:Eroticky vizuální masáž ...![]()
![]()
Doriska píše:Zdravím, jen bych ráda vysvětlila, že cenu neurčujeme, stejně jako inzerci nepíšeme a sexik nenabízíme...
jarjaroslav píše:Doriska píše:Zdravím, jen bych ráda vysvětlila, že cenu neurčujeme, stejně jako inzerci nepíšeme a sexik nenabízíme...
Já myslel, že cenu si určí každá dívka svobodně (resp. ovlivněna pouze trhem)...
Doriska píše:Od kdy si v práci zaměstnanec určuje cenu? Pokud bych nebyla podnikatelka či nepracovala sama na sebe... Ale tomu tak není...
jarjaroslav píše:Doriska píše:Od kdy si v práci zaměstnanec určuje cenu? Pokud bych nebyla podnikatelka či nepracovala sama na sebe... Ale tomu tak není...
Takže erotická masérka je klasické zaměstnání a provozování erotických masáží klasické podnikání (teď nemyslím nějakou morální stránku)? Nic osobního, jen se ptám.
Doriska píše:Která práce zde byla vždy? A za čím šel i ten nejvýše postavený muž? Erotická masáž, tantra, je podle mě dobrá alternativa.
jarjaroslav píše:Doriska píše:Která práce zde byla vždy? A za čím šel i ten nejvýše postavený muž? Erotická masáž, tantra, je podle mě dobrá alternativa.
Však já neupírám "nejstaršímu řemeslu" (a příp. "příbuzným" oborům) jejich nezpochybnitelné místo ve společnosti. Jen mi nějak nesedly pojmy "zaměstnanec", "podnikatel(ka)"...
Doriska píše:I zde se podniká a ve velkéma když člověk nedělá sám na sebe tak je zaměstnanec ni?
Zpět na Dívky z Brna na masáže
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků