bobabobek2 píše:Dobrá, ve vlákně u Sandry možná můj dotaz zapadne, tak to zkusím takto - má někdo nějakou zkušenost nebo už tu někde zmínka je a já se jen blbě dívám ?

Bobe + Bobku 
,
Eliška z Mystery se už taky mihla na jiném privátu v Brně (dražším

) a tak správně zvolila příjatelnější prostředí.
V Mystery si nejprve vyzkoušíte kondičku, pěšky do 4 či 5 patra, holka musí za Vámi dolů, tak se procvičí, pokud jde párkrát denně.
Na tom privátu Palackého 32 , si možná pamětníci vzpomenou (cca 2008 - 2009), že býval privát, kde byly Slovenky, mch velmi pěkné. Též tam byla Lena t.č. Luxury. Pak také Zora, Monika, vše velmi půvabné holky s perfektním přístupem. Dále Slovenka Sandra, která je občas nyní v Bella, na Kotlářské.
Eliška je mladá, štíhlá tmavovláska, drobnější prsa, pěkný zadeček. V obličeji holka odvedle. Je spíše pasivnější, submisivní. Když jsem tam byl, tak byla "přešukaná" -

cca v 17 hodin.., prý tam chodí někteří na rychlovky a holka spíše potřebovala heřmánek. Jinak s vlídným přístupem se s ní dá domluvit. Cena 1300 za hodinu, čas v pohodě dodržen. Na opáčko spíše ne, bohužel mladé a pěkné dívky se z Brna přestěhovaly ve velkém do Prahy, a tak je lepší zajet tam.