Hledat  

Privat Marilyn - Eliška a Verča

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Privat Marilyn - Eliška a Verča

Příspěvekod mef » pon 30. kvě 2016, 16:40

Ahojte,

privat Marilyn znám a byl jsem tam za Míšou a Nicol. Sice vstup nic moc, ale kvůli jsem tam nešel.:-)

Můj dotaz směřuje k novým slečnám, které inzerují. Byl jste někdo? Uvažuji o návštěvě.

Eliška
http://www.naprivat.cz/eroticky-privat- ... iska-7428/

Verča
http://www.naprivat.cz/eroticky-privat- ... erca-7822/

Díky za info.
mef

Re: Privat Marilyn - Eliška a Verča

Příspěvekod fifinak100 » sob 4. čer 2016, 16:22

To by mě taky zajímalo, fotek tam zatím moc nemají, tak nevím co čeho jít, ale za 1200 stojí ten risk když je to bez příplatků :) Možná je zkusím a pak dám vědět
fifinak100

Příspěvekod luky.fx » stř 15. čer 2016, 14:42

dnes jsem zkoušel volat na tu Elišku a dneska už má plno ... sakra že by na ní stála fronta :oral:
luky.fx

Příspěvekod hardysek » stř 15. čer 2016, 23:09

Velký holky jsou dnes v kurzu. Tak se nediv a postav se pěkně do fronty. Eliška za to opravdu stojí.
hardysek

Příspěvekod luky.fx » čtv 16. čer 2016, 13:40

jak to myslíš velký holky?? dle fotek (pokud jsou jeji mi nepřijde že by to byla VEELKÁ HOLKA :shock:

http://www.naprivat.cz/eroticky-privat- ... ?noErase=1
luky.fx

Příspěvekod hardysek » čtv 16. čer 2016, 17:52

No pokud Ti nepřijde výška 180 cm a váha 67 kg, jako velká holka, pak musíš mít přes 100 Kg a přes 2 metry :lol: :lol: :lol:
Jak říkám, velký holky jsou dneska v kurzu a je jich na privátech poměrně málo.
hardysek

Příspěvekod judgefudge » pon 4. črc 2016, 14:04

Hola,
byl sem nedávno u Verči (775 347 485) a je to mladá, trošku ještě vyjukana slečna. Je vidět, že v "byznysu" je teprv chvilku. Každopádně je příjemná jak vystupováním tak na pohled. Kozy má pěkné, velké a pravda je trošku při těle, ale ne nijak drasticky. Já chodím do privátů jenom na kuřbu a ta byla v pořádku, akorát mě zklamalo, že si nenechá cáknout do huby ani na obličej (na rozdíl například od Nicol ze stejného podniku), ale pouze na kozy.

Celkově působila takovým trošku nervózním dojmem, ale věřte, je to lepší případ, než když jsou ťapiny namyšlené a profi až běda.
Na opáčko to je a věřím, že podruhé se vytratí nervozita a bude to o to lepší.

Uvítal bych recenzi druhého nového koně v mém oblíbeném privátu, tak do toho kolegové.
judgefudge

Příspěvekod Paulie88 » pon 4. črc 2016, 18:57

Verča mě docela zaujala, chtěl sem zkusit nějakou mladší ale s většíma prsama a to vypadá, že Verča splňuje :D, že má možná nějaký Kg navíc hodně v uvozovkách považuju spíš za + , nemám rád vyhublý holky a ktěmhle prsům to líp i sedí.
Vypadá, že by snad mohla být hezká i v obličeji a snad má vzhledem i ke svý stavbě pěknej zadeček, to je u mě skoro nejdůležitější asi :P

Jenom se zeptám, trochu trapná otázka jestli mi někdo může přibližně popsat kde se Marilyn nachází, nejsem z Brna a Juliánov je pro mě širokej pojem a nerad bych tam pak někde případně bloudil a domlouval se po telefonu pokud bych tam zajel :D Pak můžu napsat recenzi jak je na tom v sexu, když kolega byl jen na kuřbě. :)
Paulie88

Příspěvekod acx » pon 4. črc 2016, 19:13

Paulie88 píše:Verča mě docela zaujala, chtěl sem zkusit nějakou mladší ale s většíma prsama a to vypadá, že Verča splňuje :D, že má možná nějaký Kg navíc hodně v uvozovkách považuju spíš za + , nemám rád vyhublý holky a ktěmhle prsům to líp i sedí.
Vypadá, že by snad mohla být hezká i v obličeji a snad má vzhledem i ke svý stavbě pěknej zadeček, to je u mě skoro nejdůležitější asi :P

Jenom se zeptám, trochu trapná otázka jestli mi někdo může přibližně popsat kde se Marilyn nachází, nejsem z Brna a Juliánov je pro mě širokej pojem a nerad bych tam pak někde případně bloudil a domlouval se po telefonu pokud bych tam zajel :D Pak můžu napsat recenzi jak je na tom v sexu, když kolega byl jen na kuřbě. :)

Kousek nad Dělnickým domem, blízko konečné tramvaje 9.
acx

Příspěvekod hardysek » pon 4. črc 2016, 21:06

Parkování přímo ve smyčce tramvaje č. 9 . :D
hardysek

Příspěvekod vulcan » pát 30. zář 2016, 17:56

Eliška popsána zde
vulcan

Příspěvekod vulcan » pát 30. zář 2016, 18:22

judgefudge píše: u Verči (775 347 485) a je to mladá, trošku ještě vyjukana slečna. Každopádně je příjemná jak vystupováním tak na pohled. Kozy má pěkné, velké a pravda je trošku při těle, ale ne nijak drasticky.
Celkově působila takovým trošku nervózním dojmem, ale věřte, je to lepší případ, než když jsou ťapiny namyšlené a profi až běda. .

V zásadě lze potvrdit názor judgefudge. :idea:
http://www.naprivat.cz/eroticky-privat- ... erca-7822/
Verča z privátu Marilyn - asi tak 22-23r, 168cm, 63kg, prsa trojky, nepevné, ale poměrně pěkné.
verša Marilyn.jpg

judgefudge byl jen na fajku, ale asi udělal chybu, na komplet je Verča určitě lepší. Je vzhledově trošku při těle, ale vcelku na správných místech, možná s výjimkou bříška. Domluva byla s ní taky dobrá, žádné čekání, přivítání příjemné. Po spršce a nějakém tom ošáhávání rychlý přechod do klasické polohy.
Verča je možná méně zkušená, či spíše nemá přetočený tachometr :wink: ... ale i značně a rychle vlhne a je dost vzrušivá. Což je samo pozitivní fakt, ale i nutnost zopakovat sprchu uprostřed času, bylo vedro jak v sauně.
Celkově lze Verču doporučit, na tu sestavu, kterou máme v Brně, je to pozitivní zastavení. Přirozené jednání, dobrá domluva, žádná namyšlenost, a dobrý sexík. Není modelka, ale to v tomto případě nevadilo.
Cena: 1200/h, vše ostatní v ceně.
vulcan

Příspěvekod nokid » pát 30. zář 2016, 20:47

Hele - odkdy ona dělá? Opakovaně jsem k ní volal, ale vždy mi řekla že bude volná až o půl 4. Mám na mysli zrzku Věrču.
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod vulcan » sob 1. říj 2016, 0:20

To spíš je třeba se zeptat přímo ji, Verči, od kdy je dostupná. Možná vycházet z jejího inzerátu v naprivat.
Nevím už přesně, já ji volal 2x, poprvé mohla až v době, kdy zase nemohl já, podruhé mohla hned.
vulcan

Příspěvekod nokid » pát 17. bře 2017, 11:48

Tak Věrča už taky nedělá, co?
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Další

Zpět na Dotazy na dívky