Hledat  

Eliška z privátu Marilyn

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Eliška z privátu Marilyn

Příspěvekod tamaj » úte 20. zář 2016, 22:00

Máte nějaké zkušenosti? Jak vypadá?
tamaj

Re: Eliška z privátu Marilyn

Příspěvekod vulcan » pát 30. zář 2016, 17:53

Eliška z privátu Marilyn v Juliánově 721 417 452.
v naprivat píše: Jmenuji se Eliška, momentálně jsem ještě studující, takže bych si ráda ještě při studiu užila toho správného mazlivého sexíku. Já se hodně ráda tulím :) Všechna moje fota jsou originální!!
Pokud si libujete ve vyšších slečnách, tak jste na správné adrese skoro každý týden. Vás přivítám v sexy prádélku. Co ode mně můžete čekat? Příjemnou hodinku či 2 spojenou se společnou sprškou, mazlivým sexíkem, orálkem s i bez, francouzským líbáním a skvělou relaxační masáží. Pokud si libujete v sexy kostýmcích je možné se se mnou domluvit (poprosila bych vždy dopředu), abych vás rovnou u dveří přivítala jako zlobivá školačka nebo nevinná sekretářka a nebo jako ,,Vaše dcerunka,, která by potřebovala na své poprvé zkušeného muže.

Domluva s Eliškou je solidní, sama v telefonu řekla, že by potřebovala menší relax a ať přijdu potom.
Je to opravdu vysoká dívka, zhruba 180cm, širších boků, prsa č.1-2, se souměrnou postavou ( s diskrétním bříškem) a především- s dobrou náladou, přirozená, chápající humor či nadsázku. Zkrátka dívka je v pohodě. Fotky v galerii naprivat-cz odpovídají.
http://www.naprivat.cz/eroticky-privat- ... iska-8518/

Speciál obleček si nevzala, ale i tak zvolila dobrý dres, nějakou tu košilku, spíše odkrývající než skrývající. Celkem upovídaná a hned se hrnula k dílu.
To, co píše v inzerci je pravdivé, uvítačka, svlíkačka, sprška, ošáhávačka, líbačka, zasouvačka, stříkačka. :wink: Po chvíli repete. Čas nijak nehrotí.
Celkem je upovídaná, ale není to nijak rušivé, postavou je opravdu velká, ale dovede se dobře složit. :D Vše v ceně 1200/h, včetně OB, a dalšího repertoáru.
Hlavně bych chtěl vyzdvihnout - bezprostřednost, buď to umí nebo je to její přirozenost. :idea:
Opakovačka už byla.
Naposledy upravil vulcan dne ned 27. lis 2016, 2:14, celkově upraveno 1
vulcan

Příspěvekod Bolekalolek » sob 1. říj 2016, 2:49

Tím dalším repertoárem v ceně máš na mysli co? :P
Bolekalolek

Příspěvekod vulcan » sob 1. říj 2016, 3:43

Bolekalolek píše:Tím dalším repertoárem v ceně máš na mysli co? :P

Nemusíš taky vědět všechno. :D
A zpátky do klobouku.
vulcan

Příspěvekod tamaj » pon 3. říj 2016, 21:47

a obličej?
tamaj

Příspěvekod Paulie88 » úte 4. říj 2016, 15:39

No tak ona má celkově Eliška na webu hodně slabý fotky, z kterejch člověk nepozná skoro vůbec nic, takže to je tak to prubnout. Potřebovala by nafotit trošku pořádnou galerii, podobně jako třeba Verča na stejným privátu. Ono je to vždycky nejhorší, když mají holky fotky na nic a nebo nejlíp ještě fake. Vždycky si říkám, vždyť je to to nejmenší nafotit pár pořádnejch fotek.
Paulie88

Příspěvekod picardo » stř 5. říj 2016, 5:55

Podle fotek vypadá,že má malý kozy,to bude asi mínus :-( ,ale pokud jě pěkná v obličeji na líbačku ?
picardo

Příspěvekod Liephos » stř 5. říj 2016, 15:59

Já bych jí to klidně jako fotograf nafotit mohl... Za naturální odměnu :D
Liephos

Příspěvekod Dylenhunt » stř 5. říj 2016, 22:59

Tak bych řek, že ani fotky nepotřebuje, když volám že chci hned na otvíračku a prej volno až odpoledne :D Nakonec se něco našlo i dopo, tak uvidím, snad to vyjde a nepojedu akorát tak do řiti…
Dylenhunt

Příspěvekod ADR » čtv 6. říj 2016, 9:03

Fotky na hřbitově?Tvl.
ADR

Příspěvekod Dylenhunt » pon 10. říj 2016, 19:51

Hm tak mě vyšlo hovno, provoz a vůbec, dojel sem tak o hodinu pozděj, pak už nebyl čas. Snad příště, jestli nedopadne jako tuhle Natálka, kterou za dva a půl měsíce utahali k tomu, že je z ní lepší android, soudě dle reakcí…
Dylenhunt

Příspěvekod Paulie88 » úte 11. říj 2016, 22:57

Až tak? Teda jestli jsem ten post pochopil tak si nestíhal a přijel pozdě než je domluvený čas, tak to je logický. Ale jestli je fakt hodně zasypaná :D je to naprd, zvlášť pro mě, když jsem jí chtěl navštívit a nejsem z Brna takže se musím domluvit alespoň den dopředu a na přesný čas nejlépe.
Paulie88

Příspěvekod Dylenhunt » pát 14. říj 2016, 9:59

No, měla dvě krátký okna celej den, první jsem nestih a druhý se mi nehodilo.

A třeba tenhle týden tam podle webu byla jen dva dny, že kvůli škole. Takže tipuju, že se za chvíli bude fakt stát fronta :arrow:
Dylenhunt

Příspěvekod nevimcoby » pon 9. led 2017, 19:53

Ahoj,

vypadá to, že Eliška i celý podnik již skončily. Eliška má číslo nedostupné a podnik nemůžu na webu najít.

Nevíte někdo detaily?

Díky
nevimcoby

Příspěvekod jarjaroslav » pon 9. led 2017, 22:55

nevimcoby píše:vypadá to, že Eliška i celý podnik již skončily. Eliška má číslo nedostupné a podnik nemůžu na webu najít. Nevíte někdo detaily?

:arrow: viewtopic.php?f=2&t=3321&p=47106#p47081
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Další

Zpět na Dotazy na dívky