ahoj,
nemáte někdo zkušenost s nickem Macandaa32 na amatérech ? těl.č 721565666
Nikde jsem nic na ni nenašel. Má být v Brně na Pekařské.
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Kennyon píše:ahoj,
nemáte někdo zkušenost s nickem Macandaa32 na amatérech ? těl.č 721565666
Nikde jsem nic na ni nenašel. Má být v Brně na Pekařské.
acx píše:174 cm/120 kg ? To si děláš srandu?
sumiiik píše:acx píše:174 cm/120 kg ? To si děláš srandu?
Mám dojem že kolega se neptal na výšku a váhu.Normálně a ve správném vlákně se zeptal na konkrétní ženskou.
Kolik měří a váží si může zjistit sám,k tomu Tě nepotřebuje.
Občas je v pořádku že se tady trochu stylizuješ do pozice "hlídače či policajta fóra",ale myslím že v tomto případě jsi to dělat nemusel.
Třeba se kolegovi takové typy ženských líbí,tak proč hned takhle reagovat?
Mě se takové typy nelíbí,ale nenapadlo by mě takhle reagovat.
bblover88 píše:Taky se mi líbí takové bacule, i větší, byli jste tam někdo? V Brně je jich bohužel jako šafránu, nebo se někde skrývají...
bblover88 píše:V Brně je jich bohužel jako šafránu, nebo se někde skrývají...
jarjaroslav píše:bblover88 píše:V Brně je jich bohužel jako šafránu, nebo se někde skrývají...
A já myslel, že v Brně zůstaly už jen samé hrošice (a navíc staré). Když se pozorněji koukneš do jakékoliv inzerce (a Amatéři to být ani nemusí), nalezneš mnoho "úkrytů"...
acx píše:Po tom co jsi napsal, si dovolíš jít za Lily.![]()
![]()
jarjaroslav píše:acx píše:Po tom co jsi napsal, si dovolíš jít za Lily.![]()
![]()
Vypadlo mi slovíčko "téměř".
Takže oprava: A já myslel, že v Brně zůstaly téměř už jen samé hrošice (a navíc staré). Když se pozorněji koukneš do jakékoliv inzerce (a Amatéři to být ani nemusí), nalezneš mnoho "úkrytů"...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků