|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
315 píše:No já musím říct, že je to taková trochu špína.Bylo to asi tak, klasika sundal jsem kondom hodil na špinavou podlahu následovalo honění a jízda mezi kozi. Což bylo OK, říkám ukončíme klasikou ona že jo, sebrala ze země tu od bordelu olepenou gumu a nasadila. Já jsem se do téhle slečínky udělal a byl spokojený, ale toho bordelu a chlupů co se do ní z toho z podlahového kondomu dostaloAle jinak jakási ta ochota tam je, idyž se zdá že se snaží být taková až až hodně chytrá. Své nářadí jsem si po akci samozřejmě umyl.
http://www.naprivat.cz/eroticky-privat- ... ?noErase=1
herbe píše:315 píše:No já musím říct, že je to taková trochu špína.Bylo to asi tak, klasika sundal jsem kondom hodil na špinavou podlahu následovalo honění a jízda mezi kozi. Což bylo OK, říkám ukončíme klasikou ona že jo, sebrala ze země tu od bordelu olepenou gumu a nasadila. Já jsem se do téhle slečínky udělal a byl spokojený, ale toho bordelu a chlupů co se do ní z toho z podlahového kondomu dostaloAle jinak jakási ta ochota tam je, idyž se zdá že se snaží být taková až až hodně chytrá. Své nářadí jsem si po akci samozřejmě umyl.
http://www.naprivat.cz/eroticky-privat- ... ?noErase=1
Ahoj přemýšlím o ni stojí opravdu za to chce docela hodně za hodku...kde akce probíhá.....co všechno dělá....líbání prstění....
Dobermann píše:jdi do piče s těma pomluvama. to sis založil(a) nick jenom na to abys ji špinil(a)?
315 píše:Dobermann píše:jdi do piče s těma pomluvama. to sis založil(a) nick jenom na to abys ji špinil(a)?
Špinit? ta by potřebovala spíš očistu, jestě že má na to své hochy(a). Pro dopřesnění dodám, že při první návštěvě spokojenost za 1, při druhé byl znátelný úpadek. Kdoví možná neměla svůj den, nebo dobré dny skončily. Nezbývá ti než doufat, že se napravila milý "Dobermann".
jnsx píše:315 píše:Dobermann píše:jdi do piče s těma pomluvama. to sis založil(a) nick jenom na to abys ji špinil(a)?
Špinit? ta by potřebovala spíš očistu, jestě že má na to své hochy(a). Pro dopřesnění dodám, že při první návštěvě spokojenost za 1, při druhé byl znátelný úpadek. Kdoví možná neměla svůj den, nebo dobré dny skončily. Nezbývá ti než doufat, že se napravila milý "Dobermann".
prosim, neztrapnuj se. dik a cau.
Uživatelé procházející toto fórum: ganja.rabitt a 13 návštevníků