|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
45 píše:Milou erosenku jsem poznal v erotické sekci služeb na AMATÉRECH,moc se mně líbila a zaujala mě,takže jsem se online domluvil na návštěvě,hodinové za 1200 Kč,kterou jsem nakonec doplatil a byly to hodiny dvě a užil si v útulném panelovém bytě 2+1,na velkém pohodlném letišti náruživou,živočišnou,blonďatou samici,skvělou kurvičku od přírody,která se mě věnovala ve stylu all inclusive,klasický sex s ochranou,orálek s polykáním,mazlení,líbání,prostě rajská rozkoš,kterou jsem nezažil ani v manželství,Jenny je prostě milenka,která se věnuje klientovi od A do Z!Za svoje peníze jsem odcházel uspokojený,ukojený!Za mě pro erosenku jednička s hvězdičkou,bylo vidět,že nic nehraje a prožívá tělem i duší,brzké opakování již domluveno!Kdo se nebojí zralosti a samičího chtíče,tak pro toho je Jenny správná volba,nejlépe ve trojce s její kamarádkou Leilou!
45 píše: ........blonďatou samici, skvělou kurvičku od přírody...
........Kdo se nebojí zralosti a samičího chtíče...
pipinecka píše: jsem žena krev a mléko ja si mylím že mě je všude dost
to že jsem boubelka ,tak je alespon nač sahnou, každy má rád něco jineho
GRANDIO36 píše:45 píše:Milou erosenku jsem poznal v erotické sekci služeb na AMATÉRECH,moc se mně líbila a zaujala mě,takže jsem se online domluvil na návštěvě,hodinové za 1200 Kč,kterou jsem nakonec doplatil a byly to hodiny dvě a užil si v útulném panelovém bytě 2+1,na velkém pohodlném letišti náruživou,živočišnou,blonďatou samici,skvělou kurvičku od přírody,která se mě věnovala ve stylu all inclusive,klasický sex s ochranou,orálek s polykáním,mazlení,líbání,prostě rajská rozkoš,kterou jsem nezažil ani v manželství,Jenny je prostě milenka,která se věnuje klientovi od A do Z!Za svoje peníze jsem odcházel uspokojený,ukojený!Za mě pro erosenku jednička s hvězdičkou,bylo vidět,že nic nehraje a prožívá tělem i duší,brzké opakování již domluveno!Kdo se nebojí zralosti a samičího chtíče,tak pro toho je Jenny správná volba,nejlépe ve trojce s její kamarádkou Leilou!
Mně se zamlouvají obě holky,...,každý tu jen pomlouvá a kritizuje a doma má "Miss BEAUTY WORLD"!!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků