Hledat  

co očekává norník od ťapinky

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

co očekává norník od ťapinky

Příspěvekod hardysek » pát 29. črc 2016, 0:25

Je zde mnoho témat a mnoho recenzí v tomto světě placených sexuálních služeb, ale chybí tu jasné vyjádření norníků, co vlastně je našim ideálem pro tuto činnost. Naše očekávání, naše tajná přání a strohá realita. Mělo by to být vlákno spojující norníky napříč všemi úchylkami a požadavky na ťapiny libovolného věku. Napište každý, co bychom vlastně po nich v základu chtěli. Někdy mi to opravdu připadá, že o tom nemají ani páru i když si to zde všechno po nás čtou. Vždyď to není nic složitýho.
Jaký si to uděláš, takový to máš.
hardysek

Re: co očekává norník od ťapinky

Příspěvekod jarjaroslav » pát 29. črc 2016, 18:59

„Základ“:
- hygiena (vlastní i prostředí)
- slušnost
- dodržování dohod (čas, praktiky...)

Dívky/ženy v erotických podnicích bych rozdělil na „k**vy“ (spíše povahový rys, jak jsem někde četl, v případě poskytování erotických služeb neschopny „základu“), „prostitutky“ (zvládající „základ“) a „společnice“. Názorné příklady raději vynechávám :lol: ... Poslední kategorie by měla být schopna odhadnout každého klienta a zvolit adekvátní přístup (vyjma „na hrubý pytel...“, např. přívětivý přístup k ostýchavým jedincům jako já :oops: ), nalézt společné téma ke konverzaci, vytvořit iluzi setkání s kamarádkou, pochopit „kouzlo“ nějaké minuty navíc... Na co jsem zapomněl?
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod hardysek » ned 31. črc 2016, 0:34

Naprosto dokonalé vyjádření základních požadavků jarjaroslave.
Vždyď mi chlapi toho zas tak moc nechceme. Všechno je to v tomto byznysu pouze hra.Ta hra může být úchvatná, nebo špatná.
To ostatní mezi tím můžeme mít doma zadarmo. Toto by si ty ťapiny měly uvědomit. Ty nejlepší to samozřejmě ví, ale poslední dobou je jich ku..vsky málo. Už i dobermann píše, že jeho největší zážitek byl letos a snad několik let dozadu s novou ťapkou na Bieblove.
Kde je pak ta konkurence a na jejím fungování zlepšování současné situace? Tak budem jenom na to čučet, platit a nic s tím nedělat?
Je to pro ně jenom práce. Tak ať ji sakra dělají pořádně.
hardysek

Příspěvekod bunnny » čtv 26. led 2017, 12:16

Mám zážitek s jedním kolegou norníkem.
Jsem objednán a jdu k slečně.Byl jsem ujištěn, že budeme sami. Najednou mě na chodbě domu odchytí jíný muž a táže se mě zda si jdu taky zašukat? Prý a na kolikátou jsem. Prý dojel dřív,adresu znal a do domu ho pustili sousedé a má málo času prý bych si mohl skočil na kafe a n využil mnou objednaný čas.
Asi netřeba komentáře! Slečnu jsem kontaktoval a ta mi tvrdila, že o ničem neví a nikým jiným se nedomlouvala, ale já teda nestál o to šukat, aby mě někdo dýchal za dveřma.Na delší dobu si dávám voraz! Patrik
bunnny

Zpět na Diskuse na téma