Soukromí privatek v Drnholci asi 12 km od Mikulova, zatím jsem psal o foto abych nejel zbytečně.
Nemá někdo nějaké INFO
https://www.amateri.com/cs/user/1506700
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Duso254 píše:Taky me to zajima, volal sem a nebrala ale vypada sexi a chtel bych vyskouset jaka je
kittensexymnauu píše: jsem nymfonanka,navic dost nevyspitatelna drazdiva dracice, ale v jadru hodna holka. To sex mne meni jednou hodna a poslusna subinka a jednou sexu chtiva domynantni dracice. Sex sex a zase sex musim ho mit porad tak pozor _ ja patrim jen svemu prirozeni to mi ridi cely zivot...
... sex v prirode a striptyz to vse ti muzu splnit jen kdyz zavolas.
kittensexymnauu píše: Kitten- sexy od A do Z to si ještě nepoznal přijed za nadrženou Ostravačkou... .
Ahoj , Kitten zdravím Vás panove. Jsem submisivní nymfomanka, mila drobna, s 3jeckami silikonku a dole upravena a i stříkající. Mužů vás navštívit u vás doma v autě na hotelu a nebo mužem i u mně na bytě,Brno Krizova 16 u Mendlovo namesti. Mužem dat rychlovku a nebo zůstat i celou noc a den. Toužim po novém zážitků pokud ty také zavolej nebo i SMS na mobil číslo 735864598 těším se
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků