Hledat  

Eliška z privátu Marilyn

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: Eliška z privátu Marilyn

Příspěvekod nevimcoby » pon 9. led 2017, 23:44

jarjaroslav píše:
nevimcoby píše:vypadá to, že Eliška i celý podnik již skončily. Eliška má číslo nedostupné a podnik nemůžu na webu najít. Nevíte někdo detaily?

:arrow: viewtopic.php?f=2&t=3321&p=47106#p47081

Dík za odpověď. Eliška již tedy zřejmě skončila. Škoda...
nevimcoby

Příspěvekod acx » úte 10. led 2017, 0:35

Privát Karolina007 se prohlašuje za nástupce Marilyn. Pokud tam bude Eliška, musíš se zeptat.
http://www.naprivat.cz/eroticky-privat- ... ?noErase=1
acx

Příspěvekod elrol » pát 13. led 2017, 12:47

Eliška neskončila, jen přesídlila do Olomouce. Prý to tam má blíž...

http://www.naprivat.cz/eroticky-privat- ... iska-9082/
elrol

Příspěvekod bobabobek2 » úte 31. led 2017, 0:18

Já Elišku stihl ještě v Marilynu a když pominu těžce nediskrétní vstup, tak to byla má nejlepší zkušenost :) Možná se nemusí líbit všem, ale dle mého holka mladá, vysoká a pěkně stavěná (taková žádná vychrtlina, ale rozhodně ne tlustá nebo obézní). Měla suveréně nejpříjemnější přístup, který jsem kdy zažil - hned jak jsem si odložil trenýrky, tak se na něj vrhla, sama navrhla společnou sprchu a celkově mi připadala trochu jako nymfomanka (ostatně se sama svěřila, že už "to" stihla jednou ráno sama). Druhým dechem však dodala, že se snaží mít rozumné množství norníků za den, aby se jí to nezhnusilo. Akce velice spontální, sama si říkala co a jak má ráda a asi bych i věřil, že se 2x udělala (dokonce mi před polohou zezadu sama říkala, abych se hned neudělal, že už brzo bude). Ze zaplacených 45 minut se vyklubala hodina a nemít pracovní povinnosti, zůstal bych i dýl :)
bobabobek2

Příspěvekod Paulie88 » úte 31. led 2017, 16:57

Zdá se mi to nebo už není ani v tý Olomouci tam?

Já za ní taky chtěl jít ještě v Marilyn ale tam mě zklamala, měls em to naplánovaný na sobotu. Na stránkách měla napsáno že bude až do neděle celý týden a pak to najednou už ve středu zmizelo a když sem tam volal tak už tam prý nebyla :/

A tady sice přímo přes odkaz tam vidět je, ale když si dám Privát jako takovej tak jí nevidím mezi dívkami a na jiných inzertních webech je asi smazaná :/
Paulie88

Příspěvekod jirkas869 » úte 31. led 2017, 18:28

Není náhodou Eliška stále v Juliánově. Teď momentálně pod názvem spněné sny? Něco jsem o tom četl.
https://www.naprivat.cz/eroticky-privat ... iska-9234/
jirkas869

Příspěvekod Paulie88 » úte 31. led 2017, 18:55

Aha to vypadá fakt asi ona, teda fotky nemá žádný jako říct takže těžko říct, jsou takový nic moc říkající :D na starých bylo vidět že je vysoká hubená, ale s větším zadečkem a širšími boky, což já teda hodně rád.

Ale minimálně podle toho popisu by to měla být určitě ona, protože je stejný jako dřív ... Takže je to asi opravdu ona, což je super, protože do Brna to mám mnohem blíž a nejspíš jí hned v pátek asi vyzkouším ... Snad to je teda opravdu ona, kdyby to mohl někdo potvrdit byl bych vděčnej.
Paulie88

Příspěvekod nemesis000 » úte 31. led 2017, 20:31

Fotky jsou dost zkreslující. Je dost vysoká asi 182cm, ale určitě ne hubená, spíše neforemná, bříško, mišelínka, silnější boky. Ale nic hrozného, při té výšce se to ztratí.
Přístup je ale dobrý.
nemesis000

Příspěvekod Paulie88 » stř 8. úno 2017, 16:14

Byl u ní někdo teď někdy? Já se jí snažím dovolat už od minulého tejdne ale prostě nikdo mi to nebere telefon zvoní a zvoní ... Mi neříkejte že mrdá od rána do večera :D ,to by moc nekorespondovalo s tím jak tu ěnkdo psal že se snaží držet rozumnej počet norníků za den :D
Paulie88

Příspěvekod oduiq » stř 8. úno 2017, 19:12

Byl jsem minuly tyden. Rikala ze prede mnou mela v dany den 8 klientu. Coz opravdu nekoresponduje s tim co jsem tu o ni predtim cetl. :)
Ale z vykonu to nebylo poznat, odchazel jsem velmi spokojen s jejim pristupem. Prijemna divcina.
oduiq

Příspěvekod Paulie88 » stř 8. úno 2017, 20:01

Aha, tak ta bude zachvíli asi slušně přešukaná zvlášť na svůj věk když dá za den i víc jak 10 chlapů ...

To chce potom se domluvit na nějakej čas nejlíp hned ráno aby šel člověk první na řadu :D

Ale já prostě štěstí neměl. Volal sem jí jen dnes několikrát v různé časy a nic, jednou mi to i típla ... Na webu má napsáno že se dá i SMS, tak sem jí zkusil napsat, taky bez odpovědi ... Ten nápor je asi neskutečnej a tak kdo se jí nedovolá, toho logicky nezajímá. Nějaký prozvonění zpět asi nehrozí...
No gratulace těm, co se dovolali, mě se to teda nepovedlo a nevím jak :D
Paulie88

Příspěvekod n1501 » čtv 9. úno 2017, 0:06

Paulie88 píše: ta bude zachvíli asi slušně přešukaná zvlášť na svůj věk když dá za den i víc jak 10 chlapů ...

To je relativní, Paulie, ráno budeš možná poslední v řadě. :D
n1501

Příspěvekod Paulie88 » čtv 9. úno 2017, 17:18

No je to dost možný, každopádně nvm jestli je ta holka úplně blbá a nebo na svůj rozpis kašle ale dneska sem to chtěl ještě zkusit jí zavolat a ejhle najednou má na stránkách

TENTO TÝDEN NEJSEM K DIZPOZICI
ZAČÍNÁM AŽ OD 13.2 (OD PONDĚLKA)

tvle tak jako sorry ale to si ve čtvrtek vzpomene že celej tejden není k dispozici? Tak jeslti je to pravda se nemůžu divit že se jí člověk nedovolá, z těch zmeškanejch hovorů se jí asi přehltil telefon :D ...
Je vidět že na rozpisy asi celkem kašle a v tomhle ohledu na ní není vůbec spoleh.
Paulie88

Příspěvekod acx » čtv 9. úno 2017, 19:41

Paulie88 píše:No je to dost možný, každopádně nvm jestli je ta holka úplně blbá a nebo na svůj rozpis kašle ale dneska sem to chtěl ještě zkusit jí zavolat a ejhle najednou má na stránkách

TENTO TÝDEN NEJSEM K DIZPOZICI
ZAČÍNÁM AŽ OD 13.2 (OD PONDĚLKA)

tvle tak jako sorry ale to si ve čtvrtek vzpomene že celej tejden není k dispozici? Tak jeslti je to pravda se nemůžu divit že se jí člověk nedovolá, z těch zmeškanejch hovorů se jí asi přehltil telefon :D ...
Je vidět že na rozpisy asi celkem kašle a v tomhle ohledu na ní není vůbec spoleh.

Třeba to psala jen pro ty, co zajímá čas, kdy to čtou a dál. :lol:
Ještě jsem nezažil, aby slečna napsala "dnes ve čtvrtek 9.2.2017 08.00 středoevropského času toho už mám fakt dost, jsem přešukaná, už nemůžu a proto do konce týdne nebudu" . :P
Že někdo to vezme zpětně, to asi napadne málo koho. :mrgreen: :mrgreen:
acx

Příspěvekod noname45290 » stř 26. dub 2017, 10:54

Nebyl někdo v poslední době? A taky by mě zajímalo, je Eliška hezká v obličeji?
noname45290

PředchozíDalší

Zpět na Dotazy na dívky