Hledat  

VÝZVA K BOJKOTU privátu Luxury

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: VÝZVA K BOJKOTU privátu Luxury

Příspěvekod jarjaroslav » stř 1. bře 2017, 0:34

acx píše:Ale oproti původnímu výskytu v Bohunicích u Kampusu už slevnila. :lol: Vrátila se na to, za co dělala v Masáže Soňa jako Bára. :oo:
Tak mám dojem, že bombastická nabídka super tantra, čtyřručky, úvody, ... neuspěly a inzerce vymizela a slečně nezbylo nic jiného. :oo:
Stejně mám dojem, že inzerovala nejdříve amatérsky v Blansku sex na hyper a potom se teprve dala na masáže. :( Ale nouze donutila Dalimila housti ... . :wink:

Ahojky, jsem téměř nová samička v Brně jménem Renča, která v této profesi začíná .
Milování je má největší vášeň, nejraději mám orálek, hluboký orálek zakončený výstřikem na moje krásná mladá prsíčka. Romantické mazlení ráda oživím živelným sexem a jako odměnu ti udělám erotickou masáž ;-) Když budeš chtít, můžeme toho vyzkoušet i mnohem víc, tak mi zavolej a já se budu těšit na společně strávené chvilky;-)
https://www.naprivat.cz/eroticky-privat ... enca-9301/

Sotva cudná masérka okusila (placený) sex, nemůže bez něj být :lol: .
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod jarjaroslav » čtv 9. bře 2017, 14:46

„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod Reddd » sob 11. bře 2017, 8:29

Chtěl jsem sexík argumentoval jsem do telefonu že ho inzeruje. Ještě ten den tam vše smazáno . By mě zajímalo jestli ho někdo s ní opravdu měl :) .
Reddd

Příspěvekod jarjaroslav » pon 13. bře 2017, 23:21

Luxury zvyšuje podíl "exotiky" ve své nabídce: https://www.naprivat.cz/eroticky-privat ... oErase=1... Osobně jsem byl odrazen již fotkami :( .
jarjaroslav

Příspěvekod jarjaroslav » pon 20. bře 2017, 0:48

Prý 1.000,-/1.500,- :lol: .
jarjaroslav

Příspěvekod polav » pon 20. bře 2017, 1:17

jarjaroslav píše:Prý 1.000,-/1.500,- :lol: .

Tak tam už mě nedovlečou ani párem koní... doteď to byla alternativa, díky fotkám a cenám... ale 1500, nějak postrádám tu přidanou hodnotu a kvalitu, oproti jiným místům, kde jsem ochoten akceptovat takové ceny :roll:
Naposledy upravil polav dne pon 20. bře 2017, 9:56, celkově upraveno 1
polav

Příspěvekod jarjaroslav » pon 20. bře 2017, 1:33

polav píše: ale 1500, nějak postrádám tu přidanou hodnotu a kvalitu, oproti jiným místům, kde jsou tyhle ceny :roll:

Myslíš Diamond, Privát Mia nebo SOHO :D ?
jarjaroslav

Příspěvekod polav » pon 20. bře 2017, 10:01

jarjaroslav píše:
polav píše: ale 1500, nějak postrádám tu přidanou hodnotu a kvalitu, oproti jiným místům, kde jsou tyhle ceny :roll:

Myslíš Diamond, Privát Mia nebo SOHO :D ?

Špatně jsem se vyjádřil, ale už jsem se opravil.

Jmenovitě priváty SOHO i Mia jsou/byly o level výš, i když každý trochu v něčem jiným. Diamond, to je škoda mluvit, odtam člověk ve většině případů odchází akorát tak nas... :D
polav

Příspěvekod jarjaroslav » pon 20. bře 2017, 14:58

Reddd píše:Chtěl jsem sexík argumentoval jsem do telefonu že ho inzeruje. Ještě ten den tam vše smazáno . By mě zajímalo jestli ho někdo s ní opravdu měl :) .

Mně řekla, že "klasiku" nedělala vůbec :roll: . Asi ji nadrženost přešla ještě před příchodem prvního klienta :D .
jarjaroslav

Příspěvekod acx » pon 20. bře 2017, 18:00

jarjaroslav píše:
Reddd píše:Chtěl jsem sexík argumentoval jsem do telefonu že ho inzeruje. Ještě ten den tam vše smazáno . By mě zajímalo jestli ho někdo s ní opravdu měl :) .

Mně řekla, že "klasiku" nedělala vůbec :roll: . Asi ji nadrženost přešla ještě před příchodem prvního klienta :D .

Neřekl bych, já tipuju, že oběť, co se neptala, nalákala na privát a na privátu ho ukecávala na masáž ... . A když neuspěla, nabídla přítomné erosenky ... . :lol: :lol: :lol: :lol:
acx

Příspěvekod nomurr » čtv 23. bře 2017, 16:09

Již dlouho jsem měl "Renču" alias Alesinku 735292926 uloženou k vyzkoušení dle úžasného popisu na amaterech:
https://www.amateri.com/cs/user/1478680/alesinka

Dal jsem 1300, sahat možno všude kromě dole, ale...

Je to fakt malinká holka, příjemná, krásný vlasy, postava, zadek, prsa, břicho - všech ok. A teď negativa..usmívá se jen před a po. Masáž = 15 min hlazení olejem, 15min hlazení lehce prsty/nehty (to bylo fajn), masáž zad a zadku prsy, a to samé ale bez prsou zepředu + ruční finále bez emocí. Staví se opatrně, aby na ní nešlo moc sáhnout.

Její reklama mě nalákala a představa byla rozhodně jiná=uvedu na pravou míru:
...Milý pánové, zvu vás na jedinečné chvíle, plné vzrušující vášně a něžných dotyků = o vášni nemohlo být řeč
...umasíruji vaši chloubu k bezvědomí=ani náhodou
...Zasvětím vás do tajů rozkoše=možná jindy
... Těším se z vašeho uspokojení=totáně bez emocí při akci ani kousek mimiky pro podporu "vášně"
....nejpříjemnější masáž celého těla, kterou jste kdy zažili, zažijete dokonalý koncert, v tom jsem nejlepší = chtělo by to zajít někam kde to fakt umí a získat trochu sebereflexe. Třeba Šarlota z ústí nemá zdaleka takové tělo (v obličeji je ale moc hezká) ale to byla vášeň, stupňování vzrušení, totální vcítění do mých pocitů, oční kontakt, úsměvy, radost ze vzrušení.
Renča nemá nic z toho a myslím nikdy mít nebude, nebaví jí to. HOWGH.

Zase jsem si ověřil, že je pro mě důležitější software než hardware.
nomurr

Příspěvekod denis0220 » ned 26. bře 2017, 21:53

nevíte kam zmizela slešna Monika co byla chvíli v Luxury a dříve v Diamond. Vysoká holka,celkem ok přístup. Neví někdo zda pokračuje?
denis0220

Příspěvekod Karlík66 » pát 31. bře 2017, 9:00

Ahoj byl někdo v Diamond ?
Karlík66

Příspěvekod acx » pát 31. bře 2017, 12:32

Karlík66 píše:Ahoj byl někdo v Diamond ?

Karlík, dnes jsou vycházky ? :lol: :lol: :lol:
acx

Příspěvekod lance7 » pát 31. bře 2017, 14:23

Karlík66 píše:Ahoj byl někdo v Diamond ?

Úplně všichni :!: :lol: :lol: :lol:
Live to Ride...
lance7

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma