Hledat  

Diamond brno

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: Diamond brno

Příspěvekod Karlík66 » pát 24. úno 2017, 11:06

:lol:
Naposledy upravil Karlík66 dne pát 24. úno 2017, 12:47, celkově upraveno 1
Karlík66

Příspěvekod polav » pát 24. úno 2017, 11:50

Mattbrno píše:Ja sem byl z Laurou na 1 hod.. cikánka to byla a byl jsem spokojen ,
I když tam nepíše že děla anal tak ho děla , byla krásně vonava a taky děla 69 :shock:

Karlík66 píše:Podle me Laura nosí přičesek dlouhej ..
Je to stihla slečna ( cikánka )
Byl jsem spokojen 8)

A proč bych tomu já měl věřit jako? Nebo kdo si tady založí dvakrát účet, aby vychválil jednu a tu stejnou dívku? Sorry jako.
polav

Příspěvekod acx » pát 24. úno 2017, 12:28

polav píše:
Mattbrno píše:Ja sem byl z Laurou na 1 hod.. cikánka to byla a byl jsem spokojen ,
I když tam nepíše že děla anal tak ho děla , byla krásně vonava a taky děla 69 :shock:

Byl jsem spokojen 8)

A proč bych tomu já měl věřit jako? Nebo kdo si tady založí dvakrát účet, aby vychválil jednu a tu stejnou dívku? Sorry jako.

A hlavně že oba stejně zápasí s douhými samohláskami. :lol: Asi chodily do stejné školy. :oo:
acx

Příspěvekod Mattbrno » pát 24. úno 2017, 13:17

polav píše:

Byl jsem spokojen 8)

To mě taky zajímá proč ??
Napsal jsem jen moji zkušenost
Mattbrno

Příspěvekod Jiřídiken » pon 13. bře 2017, 0:54

Doporučujete mi nějakou slečnu ?? Jsem z Brna byl jsme v Mia bohužel nespokojenost , přes telefon samé slibi ,
Na místo jsem dorazil , první chtěla peníze pak sprcha a nakonec 10 min..... mluvila !!!! Tak jsem se na ty peníze vyprdl a chci jít do Diamond , bohužel podle recenze už asi ne :oops: ???
Jiřídiken

Předchozí

Zpět na Dotazy na dívky