Byl jsem zvědav, jak je to s Luckou a jejími fotkami, a tak jsem se vypravil na Dalimilovu.
Předtím jsem se jí ve founu (722 042 853) ptal, zda jsou fotky její, zdály se mně vyumělkované. Prý jasně že jo, měla vcelku přesvědčivý hlas.
Dostavil jsem se, byl uvítán. Váhal jsem s otočkou, nakonec jsem ji neudělal, i když na první pohled byla Lucka silnější, oplácanější než na fotkách, taková celkově kyprá, starší jak udává.

Ale její fotky to jsou, pečlivě jsem ji pozoroval, z velmi blízka

. Výraz obličeje je její, vlasy má nyní upravené jinak, je kadeřnice. Prsa nic extra, na fotkách vypadají o dost líp.
Někdo si s tím dal extra práci v grafice, že by se z azima stal Josef Mánes ?
Lucka je v obličeji hezká, takový slovanský typ, vcelku milá. Postava - ve skutečnosti má pneu v pase, širší boky, je vysoká, tak se to ztratí. Ale bylo vidět, že je přetažená, moc se jí nechtělo do akce, měla naučené různé průpovídky, že se nelíbe, prsty ne atd. Oponoval jsem, že v inzerci je líbání ano, ani to nevěděla. Pozvolna jsem na ni zapracoval, nějaké fórky, trochu ji probudil k sexu, dalo to dost práce, jinak by setrvala v pasivním modu. Po chvíli byla pomyslná hranice překonána a nějaký ten náznak gfe tam byl, líbání jo, prstit se taky nechala, šukání spíše průměr, zkrátka podržela. Nějak jsem to odedřel.

Na opáčko to určitě není.
Viděl jsem tam i Vanessu - jen letmo, ta má jasně fake fotky.