Tradiční úvod shrnu tentokrát jen dvěma slovy: nedostupná Lily

. Po několika neúspěšných pokusech vybírám náhradnici, masérku
Terezu z Wellness Royal. Objednávám se k ní SMSkou až v šalině, čímž podstupuji riziko, že pokud nebude k dispozici, budu muset vystoupit na nejbližší zastávce a vrátit se opačným směrem. Operátorka mi odpovídá, že Tereza je aktuálně volná a žádá o sdělení termínu. Spokojí se i s neurčitým termínem, že se stavím do půl třetí. Uvědomuji si svůj úmysl utratit patnáct stovek za masáž a předpokládám své veřejné lynčování na fóru

, které mohu mírnit jen sypáním popela na svou hlavu, prohlašováním, že to za ty peníze rozhodně nestálo, a výzvou k bojkotováním předražených „honíren“.
Dorážím na místo a ve 14:01 volám do WR, zda mohu dovnitř. Jedna z masérek kouří venku. U baru krátkovlasá blondýnka
Lucie, která předtím obsluhovala i telefon. Vyzývá mě, abych se posadil a nabízí něco k pití, v místnosti se nachází dvě masérky (včetně navrátivší se kuřačky). Starší černovláska (
Elen?) by mohla vypadat před X lety jako Tereza. Téměř se lekám, zda se nebude jednat o Terezu

. Masérky si mezi sebou povídají, jejich přítomnost mě příliš neznervózňuje a pokud si mě prohlížejí, dělají to nenápadně. Přichází Tereza, představíme se, domluvíme se na masáži „Laskavý dotek“, kterou mám zaplatit u baru. Tereza odchází připravit pokoj. Dovnitř mezitím vchází starší muž, který si objednává kafe, a sedá si k baru. WR je totiž možné využít také jako
kavárnu. Barmanka se mě ptá, co jsem si vybral, načež odpovím: „Za patnáct set.“ Nevím, zda muž pochopil, že platím zrovna za
erotickou masáž (za toto setkání, kterému nešlo zabránit, se mi později omlouvali).
Čekání se zdá být nekonečné. Jedna ze sedících žen mi konečně otevírá dveře do chodby, odkud vedou dveře patřící k jednotlivým pokojům. Zde si mě již přebírá Tereza. Rozhlížím se kolem, nevím, zda jsem větší pokoj v zařízení poskytujícím erotické služby někde viděl. Uvnitř se nacházejí ještě dvě sauny, vana a sprchový kout. V místnosti hoří svíčky. Nízká postel je povlečena růžovým (nebo červeným povlečením), na něm rozprostřeny lístky růži a ručníky na ležení (větší na položení těla, menší na hlavu). Na stole přichystána vedle složeného ubrousku (ve tvaru růže) velká bílá osuška. Pro lepší představu o pokoji doporučuji fotky na
webu (kromě fotek č. 4 a 5 a dvou posledních). Mám se prý osprchovat a v klidu se položit na postel, Tereza za chvíli přijde. Je 14:11. Po sprše uléhám, z reproduktorů ve stěně hraje hudba. Čekám a čekám. Po zkušenosti v
Luxury už téměř počítám s tím, že mi ubíhá zaplacený čas. Aspoň si kvůli tomu budu moct do WR „kopnout“ a snad mi kolegové Norníci snáze odpustí vysokou investici do masáže

.
Kolem 14:25 přichází Tereza. Svléká se a začíná mi na záda nanášet masážní olej (prý bio olej, bez zápachu, snad vhodný i pro alergiky). Po namasírování těla zezadu se mám obrátit a začíná ta erotičtější část masáže. Terezy je možné se dotýkat všude kromě spodních intimních partií, zadek je myslím ještě OK (předpokládaná reakce čtenářů na fóru: „Patnáct stovek a člověk jí ani na.... nemůže sáhnout

.“). Když se blíží vyvrcholení, Tereza to pozná a přestane. Takto mě trápí až do konce masáže. Snad neprozradím žádné velké tajemství, Tereza se v masážích neustále vzdělává, připadalo mi, že lidskému tělu asi opravdu rozumí, a nepatří k dívkám, které získaly certifikát v rychlokurzech pouze proto, aby jej mohli uvést v inzerci.
Na závěr se po soustavném oddalování a přerušování dočkám vyvrcholení. Připadá mi, že jsem tak plný, že se „to“ ani nemůže dostat ven

. Sperma Tereza pečlivě otírá připravenou žínkou. Před sprchou mi ještě nabízí, jestli mi nemá donést něco k pití. Po osprchování se oblékám, uvolněný sprchový kout obsazuje Tereza. Decentně se oblékám zády k ní, aby nemyslela, že ji okukuji (no dobrá, jednou či dvakrát jsem se lehce koukl

). Tereza mě vyprovází až k baru, dává mi vizitku - mohu si vybrat mezi „klasickou“ a „erotickou“ verzí. Mimochodem „klasická“ by možná umožnila přežití klientů po objevení jejich partnerkami, obzvláště, kdyby připojili větičku: „Zlato, chtěl jsem ti dát k... wellness zážitek/vyzvednout poukaz na wellness.“ Nakonec se rozloučíme, přítomné dámy se přátelsky usmívají (ještě, aby se mračily

). Odcházím (kupodivu) bez pocitu vyhozených peněz. Čas 15:42.
Hodnocení, při kterém čtenáři fóra budou skřípat zuby: Moderní, čisté a přátelské prostředí. Tentokrát bez nejmenších stop po cigaretovém kouři (nikoliv jako při návštěvě
Amy). Se
Séraphine (tak trochu staveništěm, během mé návštěvy, kde si za hodinu účtují 1.200,-

) není možné ani srovnávat. Ve WR jsem strávil téměř hodinu a tři čtvrtě, hodinová masáž netrvala méně než hodinu (takže jsem WR ze začátku podezříval neprávem). Tereza - hezká, milá, inteligentní dívka. Intenzivně se mi věnovala každou minutu masáže, tělesný kontakt nepřerušovala...
Nevím, zda jsem si tento zážitek neměl nechat pro sebe, původně jsem neočekával, že bych mohl dospět k pozitivnímu hodnocení. Tak se do mě pusťte, ať to mám(e) za sebou

...
Úpravy vyhrazeny.